Keernaporakone magneettijalalla MKB 35
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Keernaporakone magneettijalalla MKB 35

Kompakti ja tehokas sähkömagneetilla varustettu keernaporakone halkaisijaltaan enintään 35 mm:n reikien poraamiseen, sisältää turvavyön, jäähdytysnestepullon ja kuusiokoloavaimen.

1 239,94 € (sis. alv) 999,95 € (alv 0%)
(sis. alv)
999,95 € (alv 0%)
check Tilattavissa
Kuvaus

Kompakti ja tehokas sähkömagneetilla varustettu keernaporakone halkaisijaltaan enintään 35 mm:n reikien poraamiseen, sisältää turvavyön, jäähdytysnestepullon ja kuusiokoloavaimen.

Erityisen turvallinen
Kone voidaan sähkömagneetin avulla kiinnittää helposti ja turvallisesti metallikappaleisiin.

Kevyt ja kestävä
Kone sopii vaativiin rakennustyömaaolosuhteisiin, ja keveän painon ansiosta sen kuljettaminen on helppoa.

Työskentely on mukavaa ja helppoa
5-metrisen PUR-virtajohdon ansiosta jatkojohtoa ei tarvita. Lisäksi se pysyy joustavana matalissa lämpötiloissa, on suojattu ulkoisilta vaikutuksilta ja on erittäin kestävä.

Käyttövalmis
Konetta voi esiasennetun kääntökahvan ansiosta käyttää välittömästi. Ei pitkäkestoista kokoonpanoaikaa.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

  • Kiinnitys tapa: Weldon
  • Poran halkaisija vähint./enint.: 12-35 mm
  • Poraus/leikkuusyvyys: 50 mm
  • Nostokorkeus: 120 mm
  • Kierrosluku kuormitettuna, 1-vaihde: 450 rpm
  • Magneettinen voima: 9000 N
  • Ottoteho: 1100 W
  • Paino, (kone): 10 kg
  • Liitosjohdon/kaapelin pituus: 5 m

Toimitussisältö

Salkku 8.4.3, System, sopii erinomaisesti erilaisten pienten osien, koneiden ja työkalujen varastointiin yhdessä tarvikkeiden kanssa.

Tuotetaku: 36kk

W57092001

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)