Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Visma Pay -maksutapa

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Klarna maksutapa

Helppo ja turvallinen Hallinnoi ostoksiasi sovelluksessa tai klarna.fi verkkosivuilla.

PayPal maksutapa

https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/pay-online

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön. Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Noutamatta jätetyt paketit

Mega-Air toteuttaa asiakkaiden tilaukset pääsääntöisesti suoraan tukkurilta ja maahantuojilta dropshipping-periaatteella. Dropship tarkoittaa sitä, että Mega-Airilla ei ole varsinaista omaa varastoa, vaan Mega-Air käyttää muiden yritysten varastoja. Tämän vuoksi tilauksia ei ole mahdollista peruuttaa, kun tilaus on lähetetty, tai jättää noutamatta. Noutamatta jätetyt tuotteet voidaan lähettää uudestaan, jos asiakas maksaa lähetyskulut vakuutettuna ja käsittelykuluja 30 % tuotteen hinnasta kolmen kuukauden sisällä siitä, kun tuote on palautunut Mega-Airille. Jos asiakas ei ole yhteydessä Mega-Airiin tuotteen uudelleen lähettämistä varten, tuotteet hävitetään kolmen kuukauden jälkeen. Kilpailu- ja kuluttajavirasto: https://www.kkv.fi/

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.