Yrityksestä

Mega-Air

Mega-Air on tällä hetkellä yritys, joka toimittaa erilaisia tuotteita suoraan koteihin ja yrityksiin edullisesti ja helposti. Ostosten teko Mega-Airissa on turvallista ja täyttää kaikki nettiturvallisuuden tunnusmerkit.

  • Mega-Air
  • Puuhatie 1, 65300 Vaasa
  • info@mega-air.fi
  • +358406758990
  • Y-tunnus: 1465159-2
  • ALV: FI14651592
Miten Mega-Air syntyi?

Olen Niko Linsa ja olen monen vuoden ajan elättänyt mielessä ajatusta yrittäjyydestä, jossa pystyisin moniammattimiehenä yhdistää ammattini yhteiskuntaa hyödyttävällä tavalla. Vaikka markkinoilla on vastavavanlaisia yrityksiä, näen kuitenkin mahdollisuuden yhdelle, hieman erilaiselle ja omanlaiselleen yritykselle.

Tavoitteet

Nämä kotisivut ja verkkokauppa ovat itse luomiani ja tavoitteena on palvella asiakkaita ympäri Suomea. Sivut, tuotteet ja palvelut lisääntyvät jatkuvasti.

Kiitokset

Mega-Air kiittää lämpimästi sivujen tuottamisesta Würth Oy:tä, Aivomatic Oy:tä, Shipit Oy:tä, Checkout Finland Oy:tä ja muita sovelluskehittäjiä sekä erityisesti henkilöitä, joilla on ammattitaitoa asiakaspalvelussa.

Yhteistyökumppani / rahoittaja

Mega-Air on täysin itsenäinen verkkokauppa ja sivut sijaitsevat omassa verkkopalvelimessa. Mega-Airin verkkokauppaan mahtuu ääretön määrä osastoja ja tuotteita. Mega-Air on laajan tuotevalikoiman jälleenmyyjä ja tuotteita lisätään verkkokauppaan jatkuvasti. Mega-Air etsii yhteistyökumppania tai rahoittajaa, jolla on tähtäimessä tämän kaltainen liikeidea, idean kokonaisvaltainen kehittäminen, ylläpitäminen ja markkinointi. Voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn edustamastasi tahosta sähköpostitse osoitteeseen info@mega-air.fi. Kerro rohkeasti ajatuksistasi!

Yhteistyökumppanina olet kiinnostunut yrittäjyydestä, innokas oppimaan verkkokaupan toiminnasta, kuten varaston ylläpito, tuotteiden hinnoittelu, kuvien käsittely, tilauksien käsittely yms.

Koulutus: Vähintään AMK

Kielitaito: Suomi, Ruotsi ja Englanti katsotaan eduksi

Osaaminen: PHP, Mysql, JavaScript, jQuery, HTML, CSS, JSON, AJAX, XML, Curl