Fenix HP30R Premium, 1750lm otsalamppu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Fenix HP30R Premium, 1750lm otsalamppu


149,00 € (sis. alv) 120,16 € (alv 0%)
(sis. alv)
120,16 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Fenix HP30R on huipputehokas lähi- ja kohdevalolla varustettu ladattava otsalamppu erillisellä akkukotelolla.

Rakenteensa ansiosta lamppu on kevyt ja erillinen akkukotelo voidaan sijoittaa taskuun, vyötärölle suojaan esim. pakkasen vaikutukselta.

HP30R otsalampussa on tehokkaat yhdessä tai erikseen toimivat lähi- ja kaukovalot.

Suurin yhteisteho on 1750 lumenia, max kantomatka 202 metriä ja pisin käyttöaika jopa 400 tuntia.

Tehokas USB-ladattava akkukotelo toimii myös varavirtalähteenä jolla voidaan helposti ladata mitä tahansa ulkopuolisia mikro USB -ladattavia laitteita esim. matkapuhelin, GPS-kompassi jne.

Fenix HP30R on korvaamaton otsalamppu vaativaan harraste- ja ammattikäyttöön kuten pitkille erä- ja maastoretkille, työkäyttöön, etsintään ja pelastukseen.

HP30R:ssa voidaan valita käytetäänkö lampun tehokkaita lähi- ja kohdevaloja yhdessä tai erikseen max. valovoimalla 1750 lumenia.

Lampun etuosan kaksi pienempää neutraalivalkoista LEDiä valaisevat koko lähiympäristön tehokkaasti neljälle eri voimakkuusasetuksella max 750 lumenia.

Lähialueledit toimivat myös turvallisena etenemisvalona erityisesti vaikeakulkuisessa maastossa.

Lampun keskiosan suuri kohdevaloled on optimoitu valaisemaan tehokkaasti kaukana olevia kohteita mahdollistaen lampun käytön haku- ja etsintävalona max 1000 lumenin ja 202 metrin kantomatkalla. Kohdevalossa on neljä eri kirkkaustilaa.

Erilliset kytkimet helpottavat lähi- ja kohdevalojen käyttöä myös hansikkaat kädessä.

Tehokas jäähdytys ja suuritehoinen virtalähde mahdollistavat pitkän yhtämittaisen käytön max 400 tuntiin saakka.

USB-ladattava akkukotelossa on LED-merkkivalot jolla jäljellä olevan virran määrä on nopea tarkastaa. Vakiovoimakkuuspiiri säilyttää kirkkauden pidempään. Erilliset lähi- ja kohdevalot max. 1750 lumenia. Vapaasti valittavat lähi- ja kohdevalot joita voidaan käyttää yhdessä.

Vyölle, reppuun yms., sijoitettava akkukotelo tekee otsalampusta kevyen käyttää ja mahdollistaa lampun käytön erityisen kylmissä olosuhteissa.

Akkukotelo toimii varavirtalähteenä jolla voidaan ladata mikä tahansa ulkopuolinen mikro USB -ladattava laite esim. matkapuhelin, GPS-paikannin jne. Akkukotelon 18650 Li-ion akut ovat vaihdettavat.

  • LED-merkkivalot jäljellä olevan jännitteen tarkastamiseen.
  • 60-asteen lamppuosan säätö haluttuun valaisukulmaan.
  • Kestävä ja kevyt painevalettu alumiinikuori.
  • Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi.
  • Pakkaus sisältää: HP30R ladattava otsalamppu x 1, kaapelipidin x 1, päälakipanta (irrotettava) x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, vyöklipsikotelo x 1, mikro USB -kaapeli x 1, kaapeliliittimet x 2, Fenix 3,6 V 2600 mAh Li-ion ladattava akku x 2, käyttöohje.

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)