Akkukäyttöinen LED-työvalaisin WLH 1 Premium
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Akkukäyttöinen LED-työvalaisin WLH 1 Premium

Akkukäyttöinen LED-työvalaisin WLH 1 Premium
TYÖVALO LED LADATTAVA MAGNEETILLA

86,74 € (sis. alv) 69,95 € (alv 0%)
(sis. alv)
69,95 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Uusinta litium-ioniakkuteknologiaa, Lyhyt latausaika, pitkä paloaika, tehokas magneetti

  • Muovikoukut: Voidaan kääntää 360° ja taittaa pois tieltä
  • LED-valojen määrä: 4 x SMD-LED, 3,5 x 2,8 mm

Tekniset tiedot

  • Valoteho: 250 lm
  • Paloaika: 3 h
  • Latausaika: 4 h
  • IP-suojausluokka: IP 20
  • Akun / pariston tyyppi: Litium-Ioni
  • Nimellisjännite: 5 V/DC
  • Akun / pariston kapasiteetti: 1200 mAh
  • Pituus x leveys x korkeus: 125 x 65 x 23 mm
W082794010

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)