Apple iPad mini (2021)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple iPad mini (2021)

Rekisteröidy Mega-Airin asiakkaaksi ja ansaitse 7 % alennus Apple-tuotteista! Alennus huomioidaan kassalla maksettaessa.

569,00 € (sis. alv) 458,87 € (alv 0%)
(sis. alv)
458,87 € (alv 0%)
check Toimitus tilausjärjestyksessä!

Uusi iPad mini. Mukana on 8,3 tuuman Liquid Retina ‐täysnäyttö. Tehokas A15 Bionic ‐siru Neural Enginellä. 12 MP:n etukamerassa ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto. USB-C-liitäntä.

Apple iPad mini (2021) 5G

Uusi iPad mini on suunniteltu sen jokaista yksityiskohtaa myöten - tarkasti ja tyylikkäästi. Äärimmäisen tyylikkyyden viimeistelee laidasta laitaan ulottuva täysnäyttö, ohuesti muotoillut reunat ja elegantisti pyöristetyt kulmat. Minikokoinen tehopakkaus ei pelkästään hurmaa tyylikkyydellään, vaan se on suorituskyvyltään entistä tehokkaampi, nopeampi ja ainutlaatuisempi.

Apple iPad mini – megatehot minikoossa

Uuden A15 Bionic -sirun ansiosta Apple iPad mini kätkee sisäänsä tehoa kaikenlaiseen tekemiseen kevyestä surffailusta intensiiviseen työskentelyyn. 40 prosenttia nopeampi prosessori ja Applen Neural Engine tekevät iPad ministäsi supernopean luottokumppanin päivän jokaiseen hetkeen. Lisäksi Apple iPad mini on varustettu akulla, jonka virta palvelee sinua uskollisesti koko päivän ajan. Nauti työskentelystä, viihteestä ja luovuudesta yhdellä latauksella. Uutena ominaisuutena voit nyt myös yhdistää, ladata ja liittää lisälaitteita kätevästi iPad miniisi USB-C-portilla.

Veitsenterävä täysnäyttö

Laidasta laitaan kulkeva terävä 8,3” Liquid Retina -näyttö on varustettu True Tone -toiminnolla, laajalla P3-väriskaalalla ja äärimmäisen vähäisellä heijastavuudella. Näytön piirtämä upea kuva hurmaa väriloistollaan ja tekee teksteistä ja kuvista täyteläisiä ja veitsenteräviä. Entistä nopeampi näytönohjain herättää innostuksesi lempipelejesi äärellä tarjoamalla huippulaadukkaat ja nopeat grafiikat niiden vaativuudesta riippumatta.

Ultralaajakulmakamera avaa maailman

Apple iPad minin 12 megapikselin laajakulmatakakamera on varustettu True Tone -salamalla, joka takaa upeat kuvat valaistuksesta riippumatta. 12 megapikselin etukameran ultralaajakulma- ja valokeila-toiminnon ansiosta voit luottaa siihen, että videopuhelusi näyttäytyvät luontevina ja keskitettyinä. A15 Bionic -siru, uusi kuvaprosessori sekä älykäs HDR 3 saavat kuvasi heräämään eloon terävinä ja entistä korkealaatuisempina. Lisäksi iPad mini tukee 4K-videokuvausta, joten missä ikinä liikutkin, mukanasi kulkee oma filmistudio.

5G – nopeutta koko päiväksi

Huippunopean prosessorin ja näytönohjaimen rinnalla palvelee supernopea 5G-yhteys ja wifi 6, jotka avaavat pääsyn nopeimpiin langattomiin verkkoihin. Tiedostojen lataaminen, leffojen striimaus ja vaativat pelit latautuvat hetkessä, joten voit itse nauttia nopeudesta ja käyttää odottelusta vapautuvan ajan sinulle tärkeisiin asioihin.

Apple iPad mini – arjen sankari

Uusi iPad mini turvaa yksityisyytesi.Turvallinen ja kätevä Touch ID on integroituna minin yläpainikkeeseen, joten voit avata lukituksen, todentautua ja maksaa ostoksesi nopeasti ja turvallisesti omalla sormenjäljelläsi. Kun luovuus yllättää, Apple Pencil kulkee ja latautuu kätevästi magneettisella kiinnityksellä iPad minin kyljessä. Ideoi, luonnostele ja nauti inspiraatiosta oman Apple iPad minisi kanssa.

iPadOS 15 – paljon aikaan vähällä vaivalla

iPadOS:n ansiosta iPad mini muuntautuu monipuoliseksi ja megatehoiseksi luottokumppaniksi, joka selviää kaikesta mihin ikinä sen kanssa ryhdytkään. Käytä appeja sujuvasti yhtä aikaa ja hoida asioitasi helposti Multi-Touch-eleillä.

194252527405

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 1 kpl