Apple iPad (2021)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apple iPad (2021)

399,00 € (sis. alv) 321,77 € (alv 0%)
(sis. alv)
321,77 € (alv 0%)
check Toimitukset tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

Tehokas. Helppokäyttöinen. Monipuolinen. Uudessa iPadissa on upea 10,2 tuuman Retina-näyttö, tehokas A13 Bionic ‐siru, etukamerassa ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto.

Lisäksi se toimii Apple Pencilin ja Smart Keyboardin kanssa. iPadilla voit tehdä enemmän ja helpommin. Ja vieläpä hyvään hintaan.

Apple iPad 2021 4G

Apple iPad 2021 4G -mallissa on upea 10,2 tuuman Retina-näyttö True Tone ominaisuudella. Tehokas A13Bionic siru ja NeuralEngine tekee työskentelystäsi ja luovuudestasi tehokkaampaa. iPadin etukamerassa on ultralaajakulma- ja Valokeila-toiminto. Valokeilan avulla pysyt aina kuvan keskellä luontevasti niin FaceTime-puheluissa kuin kuvatessa videoita ystäviesi kanssa. Lisäksi iPad toimii ApplePencilin (1. sukupolvi) ja SmartKeyboardin kanssa.

iPad pystyy siihen. Ja vaikka mihin muuhun

Apple iPad 10,2” 2021 -mallissa on A13 Bionic siru, joka tekee kaikesta sujuvampaa aina viestittelystä ja netissä surffailusta useiden appien yhtäaikaiseen käyttöön. iPadissa on jopa 20% nopeampi näytönohjain, mikä tarjoaa paremman graafisen suorituskyvyn luoviin töihin ja pelaamiseen. Lisäksi iPadia nopeuttaa aiempaa tehokkaampi Neural Engine. Se pyörittää kone-oppimiseen perustuvia ominaisuuksia, kuten live-tekstiä iPadOS 15:ssä. iPad on myös varustettu pidemmällä koko päivän kestävällä akunkestolla.

Loistokas näyttö

Vaikuttavan yksityiskohtainen ja värikylläinen 10,2 tuuman Retina-näyttö on erinomainen niin elokuvien katseluun, projektitöille tai uuden mestariteoksesi piirtämiseen. 10,2 tuuman näytössä on lisäksi True Tone, joka säätää näyttöä huoneen värilämpötilaan sopivaksi ja on mukavampi silmillesi kaikenlaisessa valaistuksessa.

Herätä kuvasi ja videosi eloon

Apple iPad 10,2” 2021 -mallista löytyy uusi valokeila-ominaisuus, joka tekee videopuheluista kiinnostavampia pitämällä sinut aina kuvan keskellä eläen liikkeesi mukana. Valokeilan lisäksi 12 MP etukameran ultralaajakulmalla saat korkealaatuisempia selfieitä ja ryhmäkuvia. Ipaidin takakamerasta löytyy 8 MP kamera, millä saat kauniita, eloisia ja tarkkoja kuvia sekä videoita ikuistettuna.

Hauskempaa ja loistokkaampaa sisätöä

Lataa tiedostoja, striimaa elokuvia, työskentele kollegoiden kanssa tai lataa sisältöä melkein missä tahansa. Nopeaa 4G yhteyttä tukeva iPad on helppo ja mukava kuljettaa kaikkialle mukanasi. Tarkempaan ja luovempaan työhön sekä harrastuksiin iPadilla voit yhdistää siihen yhteensopivan Apple Pencilin (1. sukupolvi) ja Smartkeybordin (Lisätarvikkeet myydään erikseen).

Valmistettu paremmista materiaaleista

iPadin runko on valmistettu 100-prosenttista kierrätysalumiinista sekä magneettien harvinaiset maametallit ja emolevyn juotostina ovat 100-prosenttisesti kierrätetty. Lisäksi iPadissa on vähintään 35-prosenttia kierrätettyä muovia useissa komponenteissa. iPadissa on myös rasvaisia sormen­jälkiä hylkivä pinnoite.

194252515631

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 1 kpl