Apple TV 4K 2021
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple TV 4K 2021

198,90 € (sis. alv) 160,40 € (alv 0%)
(sis. alv)
160,40 € (alv 0%)
check Toimitukset tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

Uusi Apple TV 4K tuo ulottuvillesi parhaat ohjelmat, elokuvat, urheilutapahtumat ja suorat TV-lähetykset ja yhdistää tämän tarjonnan sekä Applen suosikkilaitteidesi ja ‐palveluidesi parhaat puolet. Suuren kuvanopeuden 4K HDR tarjoaa sulavamman ja terävämmän videokuvan. Katso Apple Original ‐tuotantoja Apple TV+:sta. Koe uudenlaisia elämyksiä TV:n äärellä Apple Arcaden ja Apple Musicin ansiosta. Ja hallitse kaikkea kätevästi täysin uuden kaukosäätimen kosketuslevyllä.

 • Dolby Atmos -ääni tempaa mukaansa ja täyttää koko huoneen
 • A12 Bionic ‐siru tarjoaa tuntuvasti tehoa ääneen, videoihin ja grafiikoihin, joten koet peleissä ja apeissa entistä upeampia elämyksiä
 • Suuren kuva­nopeuden 4K HDR ja Dolby Vision tarjoavat sulavamman ja terävämmän video­kuvan
 • Apple Original ‐sarjoja ja ‐elokuvia Apple TV+:sta
 • Suosittujen striimauspalvelujen uusimmat ohjelmat, elokuvat, urheilutapahtumat ja suorat TV- lähetykset
 • Uudenlaisia elämyksiä TV:n äärellä Apple Arcaden ja Apple Musicin ansiosta
 • Täysin uusi, kosketuslevyllä varustettu kaukosäädin
 • Yksityinen kuuntelu jopa kaksilla AirPods-kuulokkeilla
 • AirPlayn avulla voit jakaa televisioosi kuvia, videoita ja muuta sisältöä iPhonesta, iPadista ja Macista
 • Saat reaaliaikaisen näkymän HomeKit-yhteensopivista kameroista ja voit hallita kodin älylaitteit
 • Early 2021 -malliversio

0190199532700

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)