Asennusteippi matot
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Asennusteippi matot

7,39 € (sis. alv) 5,96 € (alv 0%)
(sis. alv)
5,96 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Teippi, jossa kankainen tukinauha, selkä

Erittäin suuri kiinnitysvoima

Erinomaiset tartuntaominaisuudet myös karkeisiin materiaaleihin.

Sopii myös vaikeisiin liitoksiin, esim. PVC, kangas ja karkea matto, metalli puuhun, metalli metalliin, sementti puuhun.

Voidaan irrottaa käsin

Teipin käyttö on nopeaa ja helppoa.

Kankainen tukinauha, selkä

Teippi mukautuu hyvin myös epätasaiseen pintaan.

Näiden tietojen tarkoituksena on opastaa sinua parhaan tietomme, testiemme ja asiantuntemuksemme perusteella. Emme kuitenkaan ota vastuuta yksittäisten tapausten tuloksista, koska käyttökohteita on paljon erilaisia ja koska emme pysty vaikuttamaan kaikkiin säilytys- ja käsittelyolosuhteisiin. Tämä koskee myös tarjoamaamme ei-sitovaa teknistä ja kaupallista asiakaspalvelua. Suosittelemme aina tuotteen testaamista itse. Takaamme tuotteidemme yhdenmukaisen laadun. Varaamme oikeuden teknisiin muutoksiin ja tuotteiden kehittämiseen.

Käyttöalue

  • Mattojen asentaminen
  • Kiinnitykset portaissa
  • Materiaalien kiinnittäminen rakennus-, huonekalu- ja tekstiiliteollisuudessa

Ohjeet

Liimattavien pintojen tulee olla kuivia, pölyttömiä ja rasvattomia, eikä pinnalla saa olla silikonia.

Jotta voidaan varmistaa kunnollinen kiinnittyminen, teippi on puristettava kiinni materiaaliin.

Testaa etukäteen käyttö herkillä ja huokoisilla pinnoilla (esim. puu, kivi).

Jos kiinnitetään pehmentävää lisäainetta sisältäviä muoveja, pehmennin voi muuttaa liimapintaa. Tämä heikentää liiman lujuutta.

Teipit ovat UV-kestäviä vain tietyissä tapauksissa, joten ne tulee suojata suoralta auringonvalolta.

  • Mattoteippi: 50 mm x 25 m
  • Väri: Valkoinen
0985502

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)