Lämmitettävä liivi työhön ja vapaa-aikaan, koko M-3XL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale-30,00 €Uusi

Lämmitettävä liivi työhön ja vapaa-aikaan, koko M-3XL

99,00 € (sis. alv) 129,00 € - 30,00 € 79,84 € (alv 0%)
(sis. alv)
79,84 € (alv 0%)
check Tilattavissa
  • Unisex-liivi sopii mm. työmatkaan tai ulkoiluun kuten kiipeily, metsästys, retkeily, patikointi, kalastus, moottoripyörä, maastopyöräily ja hiihto.
  • Säädettävä koko M-3XL, lämmitettäväliivin pituus on säädettävissä 64-76 cm, rintakehä ja vyötärö säädettävissä 108-136 cm.
  • 95 % polyesteriä, 5 % puuvillaa
  • 3 lämpötila-asetusta
  • Käsi- tai kuivapesua

Kannettava virtalähde: USB-latausportti on taskussa, voit kuljettaa virtalähde lämmitysliivin virtalähteeksi. Matalan lämpötilan tilassa täyteen ladattu 10000 mAh virtalähde voi lämmittää jopa 10 tuntia (virtalähde on erikseen ostettava).

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)