Pikaliima klebfix flex 20 g (musta)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Pikaliima klebfix flex 20 g (musta)

PIKALIIMA ELASTINEN MUSTA 20G

32,90 € (sis. alv) 26,53 € (alv 0%)
(sis. alv)
26,53 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Kova ja joustava, musta pikaliima, jolla on erinomainen lämmönkesto.

  • Liimaa muutamassa sekunnissa
  • Hyvä lämpövakaus
  • Hyvä iskun- ja kuoriutumisenkesto
  • Parannettu kosteuden kesto
  • Ei sisällä liuottimia eikä silikonia
  • Pullon ergonominen muoto mahdollistaa helpon käytön yhdellä kädellä
  • Kätevä erikoiskorkki puhtaaseen työskentelyyn, kärki ei tukkeudu

Huomautus

  • Suojakäsineiden ja -lasien käyttöä suositellaan.
  • Jos pinta on liian kuiva tai hapan, se voi hidastaa kovettumista tai estää sen, kun taas pinnan suuri kosteus ja emäksisyys nopeuttavat liiman kovettumista.
  • Nestemäisen liiman höyrynpaineen vuoksi liimausalueen ulkopuolelle jäävä, hitaasti kovettuva ylimääräinen tuote voi muuttua valkoiseksi saostumaksi (kukinta-ilmiö). Nämä ovat liiman höyryä, joka kovettuu. Ne voi poistaa esimerkiksi isopropanolilla tai asetonilla. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että puhdistettavien osien pinnat kestävät näitä liuottimia. Kukinta-ilmiö voidaan estää tai sitä voi vähentää liiman taloudellisella käytöllä ja varmistamalla, että työalueella on riittävä ilmankosteus ja ilmanvaihto.

Käyttöohjeet ovat suosituksia, jotka perustuvat tekemiimme testeihin sekä saamiimme kokemuksiin. Testaa tuote itse aina ennen käyttöä. Koska käyttökohteita on monia ja säilytys- sekä käyttöolosuhteet vaihtelevat, emme voi ottaa vastuuta tietystä lopputuloksesta. Emme vastaa ilmaisen asiakaspalvelumme tarjoamista neuvontapalveluista tai teknisistä tiedoista, paitsi jos nämä neuvontapalvelut ja/tai tekniset tiedot sisältyvät meitä velvoittaviin sopimusperusteisiin palveluihin tai jos asiakaspalvelutyöntekijä toimii tahallaan väärin. Takaamme tuotteidemme yhdenmukaisen laadun. Varaamme oikeuden teknisiin muutoksiin ja tuotteiden kehittämiseen. Perehdy teknisiin tietoihin!

Käyttöalue

Metalli-, muovi- ja kumiosien liimaamiseen keskenään ja toinen toisiinsa

Sopivia pintoja ovat kaikki metallit, mukaan lukien alumiini ja ferriitti (sintrattu materiaali), muovit (EPDM, NBR, PMMA, PC, PVC, polystyreeni, POM, TPE, TPO), kumi ja silikonikumi, laminoidut levyt, synteettinen tai luonnollinen kivi, suurpainelaminaatti, emali, lasi, peilit, posliini, keramiikka, paperi ja pahvi.

Joustavuutensa ansiosta syanoakrylaattiliima on tarkoitettu erityisesti kohteisiin, joiden lämpö- ja mekaaninen kuormitus vaihtelee. Liimalla on suuri iskun- ja kuoriutumisenkesto – myös dynaamisesti kuormitettuna. Lisäksi Klebfix FLEX -liima kestää tavanomaisia syanoakrylaattiliimoja paremmin kosteutta, vettä ja höyryä.

Pikaliiman lyhytaikainen lämmönkesto on jopa +140 °C, joten sitä voi käyttää myös elektroniikkakomponenttien liittämiseen upotusjuotettaviin piirikortteihin. Sopii erityisesti kaiuttimien valmistukseen.

Liimattavien osien on oltava puhtaita, rasvattomia ja kuivia.

Tarkoitettu elastomeereille (kovia, mutta taipuisia muoveja). Jos mahdollista, käyttö vain uusille aihioille. Poista mahdolliset talkkikerrokset etukäteen.

Levitä liimaa ohut ja tasainen kerros vain toiseen liimattavista pinnoista.

Paina liimattavat osat yhteen riittävän lujasti, jotta liitos saadaan muodostettua välittömästi ja varmistetaan sen tasainen tiiviys.

Kun pikaliimalla liimataan ei-polaarisia materiaaleja, joihin liima tarttuu huonosti (esimerkiksi POM, TPE, TPO, PE, PP, PTFE ja silikonikumi), parhaat tulokset saadaan käyttämällä pohjustetta. Nopeuta pikaliimojen reaktiota käyttämällä aktivaattoria. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisilla pinnoilla, mutta varmista yhteensopivuus testaamalla ensin huomaamattomalla alueella.

Tekniset tiedot

Kemiallinen perusta: Syanoakrylaattihapon etyyliesteri

Väri: Musta

Tiheys/ominaispaino: 1,06 g/cm³

Viskositeetti vähint./enint.: 80-180 mPas

Venyvyys: 8 %

Liimausraon koko enint.: 0,15 mm

Lämmönkestävyys vähint./enint.: -55 – +120 °C

Käsittelylämpötila vähint./enint.: 10 – 35 °C

Liuotin - vapaa: Kyllä

Sisältö: 18.8 ml

Sisällön paino: 20 g

0893092
0893092

Käyttöturvallisuustiedot

Lataa (376.03k)

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)