A8 Pro S - Neutraali saniteettitilojen silikoni
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

A8 Pro S - Neutraali saniteettitilojen silikoni

Neutraali saniteettitilojen silikoni A8 PRO S
A8 PRO SILIKONI VALKOINEN 310ML

6,90 € (sis. alv) 5,56 € (alv 0%)
(sis. alv)
5,56 € (alv 0%)
check Tilattavissa
  • Ikääntymisen, sään ja UV-säteilyn
  • kestävä
  • Maalin kestävää, kokeile ennen käyttöä
  • Ei aiheuta korroosiota metalleissa
  • Voidaan käyttää emäksisillä alustoilla, kuten betonilla, laastilla ja kuitusementillä
  • Lähes hajuton, vakaa

Käyttöalue

Rakenteiden liittämiseen, liikuntasaumojen täyttämiseen ja tiivistämiseen sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi seinä- ja lattialiitokset. Myös saniteettitiloihin ja lasituksiin. Hyvä tartunta ilman pohjustetta esim. lasissa, puussa, teräksessä, sinkityssä teräksessä, anodisoidussa alumiinissa ja jäykässä PVC-muovissa. Sopii kylmiin olosuhteisiin.

Ohjeet

Pinnan täytyy olla puhdas ja kuiva sekä kuormitusta kestävä. Huomioi liitosten mitat, katso tekniset tiedot. Halutessasi voit pohjustaa liitokset PE-pohjanauhalla tai täytelevyllä. Halutessasi voit käsitellä huokoiset materiaalit (esim. betoni) tartuntaa parantavalla pohjusteella.

Tekniset tiedot

Sisältö: 310 ml

Kemiallinen perusta: Neutraalisti silloittuneet silikonit, alkoksipohja (alkoholipohja)

Homesuojattu: Kyllä

Väri: Valkoinen

Kalvonmuodostusaika vähint.: 15 min

Jatkuvan liikkeen vaimennus: 25 %

Tiheys/ominaispaino: 1,01 g/cm³

Haju/tuoksu: Tuotteelle ominainen

Kalvonmuodostusaika vähintään/enintään / edellytykset: 15-40 min / 23°C:n lämpötilassa ja kun suhteellinen kosteus on 50%

Täydellisen kovettumisen nopeus / edellytykset: 2 mm/vrk / 23 °C ja suhteellinen kosteus 50 %

Säilyvyysaika tuotannosta: 12 Kuukautta

Käsittelylämpötila vähint./enint.: 5 – 40 °C

Lämmönkestävyys vähint./enint.: -40 – 150 °C

Shore A -kovuus: 24

Murtovenymä vähint.: 300 %

089285632
4053479367156
089285632

Käyttöturvallisuustiedot

Lataa (273.93k)

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl