Pikaliima klebfix gel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Pikaliima klebfix gel

PIKALIIMA GEELIMÄINEN 20 G

28,90 € (sis. alv) 23,31 € (alv 0%)
(sis. alv)
23,31 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Pikaliiman valumaton geelimäinen koostumus mahdollistaa tarkan levittämisen myös pään yläpuolella oleville tai pystysuorille pinnoille.

Paikallaan pysyvä

Geelimäinen, ei valu

Kovettuu nopeasti

Liima kovettuu erittäin nopeasti

Yleiskäyttöön

Sopii sekä sileille että huokoisille pinnoille.

Siisti käyttää

Helposti ja nopeasti avattavana helpottaa työskentelyä

Ei sisällä liuottimia eikä silikonia

Huomautus

  • Suojakäsineiden ja -lasien käyttöä suositellaan.
  • Jos pinta on liian kuiva tai hapan, se voi hidastaa kovettumista tai estää sen, kun taas pinnan suuri kosteus ja emäksisyys nopeuttavat liiman kovettumista.
  • Ympäröivien pintojen korkean höyrynpaineen ja kosteuden vuoksi liimauskohdan ympärille voi tulla näkyviin valkoista saostumaa (kukinta-ilmiö). Nämä ovat liiman höyryä, joka kovettuu. Ne voi poistaa esimerkiksi asetonilla. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että puhdistettavien osien pinnat kestävät asetonia. Kukinta-ilmiö voidaan estää tai sitä voi vähentää liiman taloudellisella käytöllä ja varmistamalla, että työalueella on riittävä ilmankosteus ja ilmanvaihto.

Käyttöohjeet ovat suosituksia, jotka perustuvat tekemiimme testeihin sekä saamiimme kokemuksiin. Testaa tuote itse aina ennen käyttöä. Koska käyttökohteita on monia ja säilytys- sekä käyttöolosuhteet vaihtelevat, emme voi ottaa vastuuta tietystä lopputuloksesta. Emme vastaa ilmaisen asiakaspalvelumme tarjoamista neuvontapalveluista tai teknisistä tiedoista, paitsi jos nämä neuvontapalvelut ja/tai tekniset tiedot sisältyvät meitä velvoittaviin sopimusperusteisiin palveluihin tai jos asiakaspalvelutyöntekijä toimii tahallaan väärin. Takaamme tuotteidemme yhdenmukaisen laadun. Varaamme oikeuden teknisiin muutoksiin ja tuotteiden kehittämiseen. Perehdy teknisiin tietoihin!

Käyttöalue

Geelimäisen koostumuksen vuoksi syanoakrylaattiliima sopii ihanteellisesti liimaustöihin pään yläpuolella olevilla pinnoilla ja pystypinnoilla. Klebfix GEL-koostumus takaa vakaan liimapisaran ja estää liiman tahattoman valumisen. Pikaliimaa voidaan käyttää esim. puu- ja muovi-ikkunoiden profiilikumien liimaamiseen, kylttien asentamiseen, kumitiivisteiden liimaamiseen ja rikkoutuneiden reunojen korjaamiseen.

Liimaa hyvin keskenään ja toinen toisiinsa esimerkiksi alumiinia, terästä, rautaa, kuparia, messinkiä, maalia, puuta, MDF:ää, lastulevyä, koristelevyjä, korkkia, pahvia, huopaa, nahkaa, posliinia, lasikuitua, kumia ja muoveja (kuten kova PVC, ABS ja PMMA). Ei sovi PP-, PE- tai PTFE-muoveille, silikonille eikä bitumille.

Ohjeet

Liimattavien osien on oltava puhtaita, rasvattomia ja kuivia. Levitä liimaa ohut ja tasainen kerros vain toiseen liimattavista pinnoista. Paina liimattavat osat yhteen riittävän lujasti, jotta liitos saadaan muodostettua välittömästi ja varmistetaan sen tasainen tiiviys. Parhaat tulokset saadaan käyttämällä pohjustetta pikaliiman kanssa. Nopeuta pikaliimojen reaktiota käyttämällä aktivaattoria. Soveltuu käytettäväksi kaikenlaisilla pinnoilla, mutta varmista yhteensopivuus testaamalla ensin huomaamattomalla alueella.

Tekniset tiedot

Kemiallinen perusta: Etyyli-2-syanoakrylaatti monomeeri

Väri: Läpinäkyvä

Tiheys/ominaispaino: 1,06 g/cm³

Viskositeetti vähint./enint.: 90000-130000 mPas

Kovettumisaika vähintään/enintään / edellytykset: 20-100 s / Materiaalin mukaan

Vetolujuus vähintään/enintään / edellytykset: 2-15 N/mm² / DIN 53288 -standardin mukaisesti

Vetolujuus vähint./enint.: 2-15 N/mm²

Yhdistetty veto- ja leikkauslujuus vähint.: 5 N/mm²

Liimausraon koko enint.: 0,25 mm

Lämmönkestävyys vähint./enint.: -40 – +85 °C

Käsittelylämpötila vähint./enint.: 5 – 20 °C

Silikoni - vapaa: Kyllä

Liuotin - vapaa: Kyllä

Säilyvyysaika tuotannosta / edellytykset: 24 Kuukautta / säilytys viileässä ja kuivassa paikassa

Sisältö: 18.5 ml

Sisällön paino: 20 g

08934031
08934031

Käyttöturvallisuustiedot

Lataa (383.5k)

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: