Pikaliima klebfix
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Pikaliima klebfix

PIKALIIMA WÜRTH 20/50 G DOS

21,90 € (sis. alv) 17,66 € (alv 0%)
(sis. alv)
17,66 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Metalli-, muovi- ja kumiosien liimaamiseen keskenään ja toinen toisiinsa muutamassa sekunnissa.

Kätevä erikoiskorkki

  • Tarkka annostelu
  • Kärki ei tukkeudu

Liimaa muutamassa sekunnissa

  • Voidaan jatkokäsitellä heti
  • Nopeat korjaukset
  • Mahdollistaa yksinkertaisen rakenteen ilman lisäkiinnittimiä

Kestää hyvin ikääntymistä ja ilmasto-olosuhteita

Ei sisällä liuottimia eikä silikonia

Huomautus

  • Suojakäsineiden ja -lasien käyttöä suositellaan.
  • Jos pinta on liian kuiva tai hapan, se voi hidastaa kovettumista tai estää sen, kun taas pinnan suuri kosteus ja emäksisyys nopeuttavat liiman kovettumista.
  • Nestemäisen liiman höyrynpaineen vuoksi liimausalueen ulkopuolelle jäävä, hitaasti kovettuva ylimääräinen tuote voi muuttua valkoiseksi saostumaksi (kukinta-ilmiö). Nämä ovat liiman höyryä, joka kovettuu. Ne voi poistaa esimerkiksi isopropanolilla tai asetonilla. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että puhdistettavien osien pinnat kestävät näitä liuottimia. Kukinta-ilmiö voidaan estää tai sitä voi vähentää liiman taloudellisella käytöllä ja varmistamalla, että työalueella on riittävä ilmankosteus ja ilmanvaihto.

NSF-rekisteröity, luokka P1, rek.nro 151993

NSF-testattu standardin NSF/ANSI 61 mukaisesti: sopii käytettäväksi käyttövesi- ja juomavesijärjestelmissä

Käyttöohjeet ovat suosituksia, jotka perustuvat tekemiimme testeihin sekä saamiimme kokemuksiin. Testaa tuote itse aina ennen käyttöä. Koska käyttökohteita on monia ja säilytys- sekä käyttöolosuhteet vaihtelevat, emme voi ottaa vastuuta tietystä lopputuloksesta. Emme vastaa ilmaisen asiakaspalvelumme tarjoamista neuvontapalveluista tai teknisistä tiedoista, paitsi jos nämä neuvontapalvelut ja/tai tekniset tiedot sisältyvät meitä velvoittaviin sopimusperusteisiin palveluihin tai jos asiakaspalvelutyöntekijä toimii tahallaan väärin. Takaamme tuotteidemme yhdenmukaisen laadun. Varaamme oikeuden teknisiin muutoksiin ja tuotteiden kehittämiseen. Perehdy teknisiin tietoihin!

Käyttöalue

Superliima metalli-, muovi- ja kumiosien liimaamiseen keskenään ja toinen toisiinsa.

Ohjeet

Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, kuiva ja rasvaton. Lisätietoja esikäsittelystä on teknisissä tiedoissa. Levitä liimaa ohut ja tasainen kerros vain toiseen liimattavista pinnoista. Paina liimattavat osat yhteen riittävän lujasti, jotta liitos saadaan muodostettua välittömästi ja varmistetaan sen tasainen tiiviys.

Tekniset tiedot

Kemiallinen perusta: Syanoakrylaattihapon etyyliesteri

Väri: Läpinäkyvä

Tiheys/ominaispaino: 1,06 g/cm³

Kovettumisaika vähintään/enintään / edellytykset: 5-90 s / Materiaalin mukaan

Yhdistetty veto- ja leikkauslujuus vähint.: 8 N/mm²

Venyvyys: 2 %

Liimausraon koko enint.: 0,1 mm

Lämmönkestävyys vähint./enint.: -30 – +80 °C

Käsittelylämpötila vähint./enint.: 5 – 35 °C

Silikoni - vapaa: Kyllä

Liuotin - vapaa: Kyllä

Säilyvyysaika tuotannosta / edellytykset: 12 Kuukautta / huoneenlämmössä

Sisältö: 18.8 ml

Sisällön paino: 20/50 g

089309
089309&0893090

Käyttöturvallisuustiedot

Lataa (383.5k)

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)