Helematic
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Helematic

730,36 € (sis. alv) 589,00 € (alv 0%)
(sis. alv)
589,00 € (alv 0%)
Toimitusaika 2-4 viikkoa
check Tilattavissa
Kuvaus

Helematic automaattinen käsidesin annostelija

Lisätiedot

Helematic on automaattinen käsidesin annostelija 10 litran säiliöllä. Innovatiivinen ja älykäs Helematic tuo turvaa annostelijaratkaisulla joka on aina käyttövalmiudessa ilman huolto- tai täyttökatkoja. Helematic sopii erityisen hyvin suuren käyttäjämäärän ympäristöihin kuten kauppakeskuksiin, sairaaloihin, oppilaitoksiin, julkisiin tiloihin ja yrityksiin. Helematic on suomalaista suunnittelua, kaikki komponentit ovat eurooppalaisia ja laitteet on koottu EU:ssa. Mega-Air toimittaa Helematiciin yhteensopivaa käsidesiä 5L kanisterissa. 

• 10L säiliö käsidesille

• Automaattinen annostelu

• Jopa yli 6000 annosta ennen täyttöä

• Verkkovirralla toimiva

• LED-valaisu annostelukohdassa

• Ylivuotokaukalo

• Laite ilmoittaa täyttötarpeesta valolla

• Suomessa suunniteltu, EU:ssa valmistettu

• 130 x 33 x 23cm

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl