Hele Desi+ kaikille pinnoille
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Hele Desi+ kaikille pinnoille

6,95 € (sis. alv) 5,60 € (alv 0%)
(sis. alv)
5,60 € (alv 0%)

Tilauksen vähimmäistilausmäärä on 20.

check Tilattavissa

Desi+on 300ml spraypullossa oleva käsi- ja pintadesi joka soveltuu erinomaisesti COVID-19 aikana erilaisten jatkuvasti käytössä olevien pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. Käyttökohteina esimerkiksi kodin, toimiston, mökin, auton ja veneen pinnat. Soveltuu myös käsille. 70% etanoli tappaa haitalliset bakteerit ja virukset.

Pullo: 300ml

‍Vaikuttava aine: 70% etyylialkoholi (etanoli)

  • Denaturoitu
  • Miedosti tuoksuva
  • Ei sisällä ponnekaasuja
  • CFC vapaa
  • Bag on Valve -teknologian ansiosta pullo toimii kaikissa asennoissa ja on ympäristöystävällisempi

Valmistus: Helemed ja sen alihankkijat EU:ssa

Pakkauksessa tuote- ja varoitustiedot.

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl