Bestway Uima-altaan suodatinpumppu Flowclear Skimatic
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Bestway Uima-altaan suodatinpumppu Flowclear Skimatic

159,75 € (sis. alv) 128,83 € (alv 0%)
(sis. alv)
128,83 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Bestway Flowclear Skimatic sähkösuodatinpumppu 58462 ja 58469  tarjoaa nopean ja tehokkaan vedenkierron uima-altaan veden puhtaana pitämiseksi.

Suodatinpumpussa on tehokas suodatus, jonka kapasiteetti on 2574 tai 3974   litraa tunnissa. Suuri tankki imee kelluvat lehdet ja muut roskat, kun se suodattaa ja puhdistaa automaattisesti. Se ei vaadi ylimääräisiä letkuja tai liittimiä, suodatin on helppo käyttää.

Ole hyvä ja ota huomioon, että suodatinpumppu sopii kaikkiin maanpäällisiin uima-altaisiin, paitsi terässeinäisiin.

  • Pumpun kapasiteetti: 2574 l/h tai 3974 l/h
  • Virtalähde: 220-240 V~, 50Hz
  • Teho: 48 W tai 73 W
  • Käyttää AC 12 V turvallista jännitettä eristetyn muuntajan kautta
  • Toimii hiljaisesti
  • Käytettäväksi 1100 - 20500 tai 1100 - 31700 litran uima-altaiden kanssa
  • Ei sovi yhteen terässeinäisten uima-altaiden kanssa
  • Ei vaadi ylimääräisiä letkuja tai adaptereita
  • Automaattinen suodatus ja puhdistus
  • Helppo asentaa

58462
8718475707240

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)