Inkbird Bluetooth-allaslämpömittari IPX7 Vedenpitävä IBS-P01B kelluva lämpömittari
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−15%

Inkbird Bluetooth-allaslämpömittari IPX7 Vedenpitävä IBS-P01B kelluva lämpömittari

59,46 € (sis. alv) 69,95 € −15% 47,95 € (alv 0%)
(sis. alv)
47,95 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Inkbird etäluettava Bluetooth vesilämpömittari on IPX7-luokiteltu vedenpitävä ja kelluva lämpömittari mittaamaan etäisyydellä sijaitsevan paljun, ulkoporealtaan, uima-altaan, kylpyammeen, järven tai muun altaan lämpötilan.

Inkbird lämpömittarin käyttösäde on esteettömässä tilassa jopa 91 metriä, joten voit seurata esim. lämmitettävän paljun lukemia sisältä käsin. Lämpömittarin käyttöönotto on todella helppoa, asennuksen jälkeen laite yhdistää ensimmäiseen kanavaan ja näyttää etäluettavan lämpömittarin lukeman ruudulla.Lukemisen päivitys tapahtuu joka toinen minuutti.

Etälämpömittari on todella käytännöllinen etenkin etäällä sijaitsevan paljun, kylpyammeen tai uima-altaan vedenlämpötilan tarkkailuun. Mittari on laadukkaista materiaaleista tehty ja täysin vesitiivis, kunhan varmistetaan etälämpömittarin huolellinen sulkeminen. Mittarista voit myös tarkastaa korkeimman ja matalimman lämpölukeman 24 tunnilta tai koko ajalta.

Bluetooth-yhteys: suurin yhteysetäisyys on 20 metriä. Voit tarkistaa reaaliaikaisen lämpötilan ja lämpötilahistorian puhelimellasi.

Lämpötilaalue: mittaa lämpötilan välillä -40 °C - 70 °C.

Toimenpiteet: tukee sekä Fahrenheit- että Celsius-lukemia.

Huippulaatu: lämpömittarissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, se on vankkarakenteinen ja kestävä.

Monikäyttöinen: vedenpitävä IPX7-lämpömittari on ihanteellinen sisä- ja ulkokäyttöön, kuten uima -altaille, kalalammille, akvaarioille, vauvakylvylle, kylpylöille jne.

  • Pakkauksen mitat: 19,3 x 11,6 x 8,7 cm; 250 grammaa
  • Virtalähteen tyyppi: 2 x AA

chat Kommentit (0)