Inkbird Bluetooth-allaslämpömittari IPX7 Vedenpitävä IBS-P01B kelluva lämpömittari
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−15%Uusi

Inkbird Bluetooth-allaslämpömittari IPX7 Vedenpitävä IBS-P01B kelluva lämpömittari

59,46 € (sis. alv) 69,95 € −15% 47,95 € (alv 0%)
(sis. alv)
47,95 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Inkbird etäluettava Bluetooth vesilämpömittari on IPX7-luokiteltu vedenpitävä ja kelluva lämpömittari mittaamaan etäisyydellä sijaitsevan paljun, ulkoporealtaan, uima-altaan, kylpyammeen, järven tai muun altaan lämpötilan.

Inkbird lämpömittarin käyttösäde on esteettömässä tilassa jopa 91 metriä, joten voit seurata esim. lämmitettävän paljun lukemia sisältä käsin. Lämpömittarin käyttöönotto on todella helppoa, asennuksen jälkeen laite yhdistää ensimmäiseen kanavaan ja näyttää etäluettavan lämpömittarin lukeman ruudulla.Lukemisen päivitys tapahtuu joka toinen minuutti.

Etälämpömittari on todella käytännöllinen etenkin etäällä sijaitsevan paljun, kylpyammeen tai uima-altaan vedenlämpötilan tarkkailuun. Mittari on laadukkaista materiaaleista tehty ja täysin vesitiivis, kunhan varmistetaan etälämpömittarin huolellinen sulkeminen. Mittarista voit myös tarkastaa korkeimman ja matalimman lämpölukeman 24 tunnilta tai koko ajalta.

Bluetooth-yhteys: suurin yhteysetäisyys on 20 metriä. Voit tarkistaa reaaliaikaisen lämpötilan ja lämpötilahistorian puhelimellasi.

Lämpötilaalue: mittaa lämpötilan välillä -40 °C - 70 °C.

Toimenpiteet: tukee sekä Fahrenheit- että Celsius-lukemia.

Huippulaatu: lämpömittarissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, se on vankkarakenteinen ja kestävä.

Monikäyttöinen: vedenpitävä IPX7-lämpömittari on ihanteellinen sisä- ja ulkokäyttöön, kuten uima -altaille, kalalammille, akvaarioille, vauvakylvylle, kylpylöille jne.

  • Pakkauksen mitat: 19,3 x 11,6 x 8,7 cm; 250 grammaa
  • Virtalähteen tyyppi: 2 x AA

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)