Apple AirPods -nappikuulokkeet 2021
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple AirPods -nappikuulokkeet 2021

Rekisteröidy Mega-Airin asiakkaaksi ja ansaitse 7 % alennus Apple-tuotteista! Alennus huomioidaan kassalla maksettaessa.

198,90 € (sis. alv) 160,40 € (alv 0%)
(sis. alv)
160,40 € (alv 0%)
check Toimitus tilausjärjestyksessä!

Täysin uudet AirPodit. Mukana tilaääni, joka tuottaa äänen kaikkialle ympärillesi, adaptiivinen taajuus­korjaus, joka säätää musiikin juuri sinun korvillesi, sekä pidempi akunkesto. Täysin hien- ja vedenkestävät kuulokkeet tarjoavat syvästi hätkäh­dyttävän kuuntelu­kokemuksen.

 • Tilaääni ja dynaaminen pään seuranta tuottavat äänen kaikkialle ympärillesi
 • Adaptiivinen taajuus­korjaus säätää musiikin automaattisesti korviesi mukaan
 • Täysin uusi, virta­viivainen muotoilu
 • Painalluksen tunnistimella voit mm. hallita helposti kuuntelemaasi viihdettä sekä vastata puheluihin ja päättää niitä.
 • Hien‐ ja vedenkestävät
 • Jopa 6 tuntia kuuntelu­aikaa yhdellä latauksella
 • Jopa 30 tuntia kuuntelu­aikaa MagSafe-latauskotelon avulla
 • Herätä Siri nopeasti sanomalla ”Hei Siri”
 • Mutkaton käyttöön­otto, korvassaolon tunnistus ja automaattinen vaihto tekevät käytöstä mahtavan vaivatonta
 • Voit jakaa helposti äänen kaksiin AirPods-kuulokkeisiin iPhonesta, iPadista, iPod touchista tai Apple TV:sä
 • MME73, AirPods 3. sukupolvi -malliversio

Pakkauksen sisältö

AirPods (3. sukupolvi)

MagSafe-latauskotelo

Lightning–USB‑C-kaapeli

AirPods ‑kuulokkeita voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

Rajoitettu saatavuus. Myynti on rajoitettu korkeintaan yhteen (1 kpl) AirPods per asiakas.

https://www.apple.com/fi/airpods-3rd-generation/

0194252818527

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl