Apple AirPods Pro -nappikuulokkeet, MagSafe 2021
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple AirPods Pro -nappikuulokkeet, MagSafe 2021

279,00 € (sis. alv) 225,00 € (alv 0%)
(sis. alv)
225,00 € (alv 0%)
check Toimitukset tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

AirPods Pro -kuulokkeet on suunniteltu tuottamaan vangitseva äänielämys aktiivisen taustamelun vaimennuksen avulla. Läpikuulumistilan ansiosta voit kuulla ympäristön äänet. Kuulokkeiden istuvuus on säädettävissä, joten niitä käyttää mukavasti vaikka koko päivän. AirPodien tavoin AirPods Pro -kuulokkeet muodostavat taianomaisesti yhteyden iPhoneesi tai Apple Watchiisi. Ja ne ovat käyttövalmiit suoraan kotelosta.

Uskomattoman kevyet AirPods Pro ‑vastamelukuulokkeet sulkevat ympäristön äänet pois, joten voit keskittyä siihen mitä kuuntelet. Aktiivinen taustamelun vaimennus mukautuu jatkuvasti korvasi geometriaan ja korvatulppien istuvuuteen. Se vaimentaa ympäröivän maailman, jotta voit keskittyä täysillä musiikkiin, podcasteihin ja puheluihin.

Kun vaihdat läpikuulumistilaan, AirPods Pro -kuulokkeet päästävät taas taustaäänet läpi ja voit hahmottaa ympäristösi. AirPods Pro ‑kuulokkeiden ulos- ja sisäänpäin suunnatut mikrofonit pystyvät torjumaan silikonitulppien ääntä eristävän vaikutuksen, jolloin kaikki kuulostaa luonnolliselta kuin keskustellessasi normaalisti muiden kanssa.

Sisältä ohennetut tulpat tarjoavat säädettävän istuvuuden. Valittavanasi on kolme kokoa. Ne mukautuvat korvasi muotoon pitäen AirPods Pro ‑kuulokkeet pysyvästi paikoillaan. Tiivis istuvuus takaa erinomaisen taustamelun vaimennuksen.

Erikoisvalmisteinen, vääristämätön high-excursion-ääniajuri tuottaa tuhdin basson. Huipputehokas laajan äänialan vahvistin tuottaa erittäin puhtaan äänen ja pidentää samalla akun käyttöaikaa. Adaptiivinen taajuuskorjaus säätää musiikin automaattisesti korvasi muotoon sopivaksi, jolloin kuuntelukokemus on sävykäs ja yhtenäinen.

Applen suunnittelema H1-siru tuottaa uskomattoman pienen ääniviiveen. Voit helposti hallita musiikkia ja puheluita varressa olevalla painalluksen tunnistimella tai vaihtaa taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä. Viestien ilmoitus Sirillä tarjoaa mahdollisuuden luettaa tekstisi Sirillä AirPodien kautta. Äänijaon ansiosta sinä ja ystäväsi voitte striimata ääntä yhtä aikaa kahdella AirPods-kuulokeparilla. Voitte siis pelata, katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia yhdessä.

Jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella. Jopa 5 tuntia aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuuluvuuden ollessa pois päältä. Jopa 3,5 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Latauskotelo Yli 24 tuntia kuunteluaikaa, Yli 18 tuntia puheaikaa. 5 minuuttia kotelossa antaa noin 1 tunnin kuunteluaikaa.

Pakkauksen sisältö

 • AirPods Pro -nappikuulokkeet
 • Langaton MagSafe-latauskotelo
 • Silikonitulpat (kolme kokoa)
 • Lightning–USB-C-kaapeli

Järjestelmä­vaatimukset

 • iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa on uusin iOS-versio
 • iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio
 • Apple Watch -mallit, joissa on uusin watchOS-versio
 • Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio
 • Apple TV -mallit, joissa on uusin tvOS-versio
 • AirPods Pro ‑kuulokkeita voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

AirPods Pro ‑kuulokkeet ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

AirPods Pro -kuulokkeissa on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

 • Ei bromattuja palonesto­aineita
 • Ei PVC:tä
 • Ei berylliumia

https://www.apple.com/fi/airpods-3rd-generation/

0194252721384

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl