Garmin Varia™ RTL515, Tutka ja takavalo polkupyörään (Vilkkuva)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Garmin Varia™ RTL515, Tutka ja takavalo polkupyörään (Vilkkuva)

Rajoitettu erä! 1 kpl / asiakas!

199,90 € (sis. alv) 161,21 € (alv 0%)
(sis. alv)
161,21 € (alv 0%)
check Toimitus tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

Näe ja tule nähdyksi - Turvallisuutta pyöräilyyn tuo kevyt, kirkkaalla jopa 20 lumenin valolla varustettu ja jopa 220 asteen laajuudella loistava Garmin Varia™ RTL515 -tutka ja takavalo.

Päivitetty versio Garmin Variasta omaa tuen Varia aplikaatiolle, jonka kanssa et tarvitse erillistä ajotietokonetta. RTL515 on myös Saksan tieliikenteeseen hyväksytty malli, jossa on vilkkutoimintoja. Vilkkuva valo on toki huomiota herättävä, mutta useissa maissa laiton ja se voi aiheuttaa migreeniä tai jopa epilepsiakohtauksen. Vilkkuvan valon suunta ja nopeus on myös vaikeimpi havaita kuin kiinteän valon.

Tutka havaitsee lähestyvät ajoneuvot vähintään 140 metrin päästä, sytyttäen kirkkaan, jopa 220 asteen laajuisen valon ja antaen äänimerkin, jotta tulet varmasti ajoissa nähdyksi. Se perustuu ennen kaikkea nopeuserojen huomaamiseen ja siten se osaa erotella kaahaavat ja hiljalleen ohittavat kohteet. Kevyt ja virtaviivainen laite, on helppo kiinnittää pystysuuntaisesti polkupyörän satulaputkeen ja kymmenen tunnin akunkesto pitää sinut pitkään turvallisesti satulan päällä.

Laite edellyttää erillistä Garmin ajotietokonetta, aplikaatiota tai langatonta yhteyttä yhteensopiviin laitteisiin.

Tärkeimmät tiedot:

  • Mitat: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm
  • Paino: 71,0 g
  • Tilat: Vilkkuva
  • Lumenit: 5
  • Akunkesto: enintään 9 tuntia
  • ANT+ ja BLE tuki
  • Vesitiiviys: IPX7
  • Katselukulma: 220°
  • Myyntipaketin sisältö: Varia™ RTL515, kiinnityssarja, kaapelit, ohjekirja
010-02377-00

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: