Garmin Edge Explore -GPS-pyörätietokone
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale-89,00 €Uusi

Garmin Edge Explore -GPS-pyörätietokone

Rajoitettu erä! 1 kpl / asiakas!

171,49 € (sis. alv) 260,49 € - 89,00 € 138,30 € (alv 0%)
(sis. alv)
138,30 € (alv 0%)
check Toimitus tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

Kosketusnäytöllinen pyöräilytietokone, jossa yhteysominaisuudet

 • Helppokäyttöinen GPS-pyöräilytietokone, jossa tarkka 3-tuumainen käsineillä ja myös sateella käytettävä kosketusnäyttö, joka näkyy myös suorassa auringonpaisteessa
 • Mukana esiladattu Garmin Cycle Map, joka sisältää käännöskohtaisen navigoinnin ja suosioon perustuvan Trendline-reitityksen, joilla löydät pyöräilijöiden eniten käyttämät reitit niin tiellä kuin maastossa
 • Sisäinen GPS seuraa, miten pitkälle, miten nopeasti, miten korkealla ja missä juokset
 • Yhteensopiva Varia-pyöräilyturvallisuuslaitteiden kanssa. Tukee esimerkiksi älykkäitä pyöränvaloja ja takatutkaa, joka havaitsee autot ja varoittaa autoilijoita
 • Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeensaat käyttöösi yhteysominaisuudet, kuten LiveTrack- ja GroupTrack-toiminnon, älykkäät ilmoitukset, ajajien viestitoiminnot ja sisäisen tapahtumantunnistuksen
 • Akunkesto jopa 12 tuntia

Edge Explore -laitteella löydät uusia reittejä ja pysyt yhteydessä kaikkialla. Tässä helppokäyttöisessä GPS-pyöräilytietokoneessa on esiladattu Garmin Cycle Map, josta näet pyöräilijöiden suosimat reitit. Monenlaisilla yhteysominaisuuksilla voit pitää yhteyttä niin muiden ajajien kuin kotiväen kanssa. Edge Explore on täydellinen kumppani sekä matka-ajoon että seikkailuihin.

Valmis tulevaan

Edge Explore säästää aikaasi. Tämä pyöräilytietokone on helppo määrittää ja suoraan valmis ajoon. Kun näet tarvitsemasi ajo-ohjeet yhdellä silmäyksellä, voit keskittyä maisemiin. Siksi Edge Explore -laitteessa on kirkas ja helposti näkyvä 3-tuumainen näyttö, joka toimii erinomaisesti niin suorassa auringonpaisteessa, pilvisinä päivinä kuin jopa sateessa. Kosketusnäyttö on näppärä ja reagoi hyvin myös käyttäessäsi käsineitä.

Aja uusiin seikkailuihin

Edge Explore -laitteen kanssa voit uppoutua seikkailuun miettimättä eksymistä. Siinä on esiladattuna Garmin Cycle Map -kartta, joka opastaa sinua niin maisemareiteillä kuin etsiessäsi ruokapaikkaa tai pyöräkorjaamoa. Reittien luontiin käytetään suosioon perustuvaa Trendline-reititystä, joka hyödyntää miljardien ajokilometrien tietoja. Sen ansiosta voit ajaa kuin paikalliset ja käyttää reittejä ja polkuja, joita todelliset pyöräilijät suosivat. Matkan varrella Edge Explore näyttää käännöskohtaiset ajo-ohjeet ja opastaa sinut takaisin reitille tai lähtöpisteeseen, jos poikkeat reitiltä tai päätätkin palata kotiin aiottua aiemmin.

Tilannetietoisempaa pyöräilyä

Edge Explore tukee pyöräilyturvallisuutta lisääviä Varia-varusteitamme, joita ovat takatutka ja älykkäät pyöränvalot. Kun pariliität tutkan Edge-laitteeseen, näet suoraan Edge-laitteen näytössä hälytykset takaapäin lähestyvistä autoista, joten sekä näet että tulet nähdyksi entistä paremmin. Edge Explore -laitteessa on sisäinen tapahtumantunnistus, joka lähettää sijaintisi automaattisesti hätäyhteyshenkilölle, jos joudut vaikeuksiin.

Käytä yhteyksiä ajaessasi

Voit pitää puhelimen suojassa ja keskittyä ajamiseen, koska Edge Explore sisältää kaikki tarvitsemasi älykkäät yhteydet. LiveTrack-toiminnolla voit antaa kavereidesi ja perheenjäsentesi seurata sijaintiasi reaaliaikaisesti, ja GroupTrack-toiminnolla voit seurata jopa 50 ajokaveriasi. Voit ilmoittaa kavereillesi, jos aiot esimerkiksi ottaa heidät kiinni muutaman minuutin kuluttua tai jos haluat, että he jatkavat ilman sinua. Jos rengas puhkeaa tai tarvitset muuten apua, voit lähettää viestin GroupTrack-toimintoon lisäämillesi ajokavereille, jotta he löytävät sinut.

Mukauta laitetta

Voit mukauttaa Edge Explore -pyöräilytietokonetta helposti maksuttomilla sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä, joita voit ladata Connect IQ -kaupasta. Esimerkiksi AccuWeather MinuteCast -sovelluksesta näet, milloin sade lakkaa, jotta pääset ajamaan.

Garmin Edge Explore -pyöräilytietokone

 • 010-02029-10
 • Edge Explore
 • Kiinnitystarvikkeet
 • MicroUSB-kaapeli
 • Oppaat

https://www.garmin.com/fi-FI/p/611996/pn/010-02029-10#specs

010-02029-10
753759207373

chat Kommentit (0)