Mega-Air kulmamutteriväännin 3/8″ MA-3024
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mega-Air kulmamutteriväännin 3/8″ MA-3024


110,00 € (sis. alv) 88,71 € (alv 0%)
(sis. alv)
88,71 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Mega-Airin paineilmatyökalut ovat valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja ovat ergonomisesti muotoiltuja, niin kovaan teolliseen käyttöön kuin vaikka harrastelijalle autotalliin. Kulmamutteriväännin paineilmatyökalu on heti valmis käyttöön ja osaavissa käsissä ehdoton varuste tekevälle ihmiselle.

 • Öljyvoideltu paineilmakompressori tähtikolmio käynnistyksellä
 • 5,5 kW/400V
 • Paine 11bar
 • Tuotto 840l/min
 • Säiliö 270l
 • Pyörimisnopeus 1250RPM
 • Käyttösuhde 70%
 • Mitat 1540 x 700 x 1510
 • Paino 264 Kg
 • Sisältää syöttökaapelin ja pistokkeen

Paineilmatyökalut valikoimaamme kuuluu eritehoisia kestäviä ja huolettomia paineilmatoimisia mutterinvääntimiä, jotka kulkevat kansansuussa ”pulttipyssyinä”.

Moni on varmasti tuskaillut tiukalle vedettyjen auton renkaanpulttien kanssa erilaisilla jatkovarsilla niitä auki yrittäessään. Paineilmakäyttöisissä mutterinvääntimissä yhdistyvät väkevä vääntö sekä iskuvoima. Tiukkaan väännetty, tai kiinni hapettunut pultti tai mutteri aukeaa helpommin, kun siihen saadaan vääntöliikkeen aikana kohdistettua sopivan voimakas isku. Mutterinväännin tekee nämä molemmat ja tiukallakin olevat pultit/mutterit aukeavat sillä helposti. Mutterinväännin onkin miltei välttämätön työkalu pyörienvaihdossa ja reilummin voimaa vaatimissa muissakin asennustöissä.

Mutterinväännin kuuluu jokaisen autotallin ja korjaamon vakiovarusteeseen. Yleisin koko mutterinvääntimille on ½” istukalla oleva. Kun tarvitset vielä enemmän potkua avaamiseen, valittavanasi on ¾” istukalla oleva mutteriväännin, jossa on vääntöä 1900 Nm!

Paineilmakäyttöisen mutterivääntimen optimaalinen syöttöpaine on 6,3bar. Valitessanne ¾” vääntimen, muistakaa asentaa ainakin ½” paineilmansyöttöletku, jotta pulttipyssy saa tarpeeksi ilmaa. ½” vääntimiin riittää 3/8” liitäntäletku tai letkukela jossa on 3/8” letku. Letkukelat myös kompressorikaupasta.

Mega Air pulttipyssyssä on tukeva kuminen kädensija, jolloin väännin pysyy hyvin kädessä eikä pulttipyssy  kylmene niin paljon paineilman vuoksi. Mutterivääntimissä ei ole mukana paineilmanippaa, joten muistathan tilata myös sellainen kompressorikaupasta.

Paineilmatoiminen pulttipyssy on kevyt, jolloin käyttäminen ei rasita käsiä. Kaikki kompressorikaupan työkalut ovat teollisuuteen ja ammattikäyttöön sopivia ja erittäin vaativille harrastajille.

Paineilmatyökalujen kunnossapito

Pysyäkseen hyvässä kunnossa paineilmatyökalu tarvitsee ajoittaista voitelua. Tähän helppokäyttöinen ja kätevä ratkaisu on automaatti öljystin, joka huolehtii mutterinvääntimen voitelemisesta. Huomioithan kuitenkin, että öljystintä ei kannata asentaa paineilmalinjaan, jossa öljyttömyys on yksi paineilman laatuvaatimuksista. Voit toki laittaa öljyä perinteisin menetelmin, eli laittamalla pari tippaa öljyä paineilman sisäänmeno nipan kautta.

On myös erittäin tärkeä muistaa, että paineilma on kuivaa, eli siinä ei ole vettä. Kompressorikaupasta saat erittäin laadukkaita paineilmakuivaimia, jotka poistavat kosteuden paineilmasta ja paineilmatyökalujen käyttöikä pidentyy huomattavasti.

Paineilmatyökalut ovat näppärä käyttää ja työskentely helpottuu vielä huomattavasti sopivilla lisävarusteilla. Letkukelalla saat näppärästi työkalun käytössä tarvittavan letkun pois pyörimästä jaloista ja letkuun sopivat pikaliittimet ovat osa myös meidän kattavaa valikoimaa.

Mikäli sinulla on erikoistarpeita paineilmatyökaluille niin ole rohkeasti yhteydessä meihin ja me autamme sinua löytämään sopivan työkalun tilausvalikoimasta. Tuomme maahan eri merkkisiä paineilmatarvikkeita ja varmasti meiltä löydät myös tarvitsemasi työkalun.

Kompressorihuolto - yli 20 vuoden kokemuksella kaiken kokoisille ja merkkisille paineilmalaitteille

Kompressorihuolto kaiken merkkisille kompressoreille: Mega-Air, Kaeser, Atlas Copco, IES, KTC, BOGE, Fini, Abac, Chicago Pneumatic, Worthington, Gardner Denver, Michelin, Renner, Compair, Tamrotor, Ingersoll Rand. Me huollamme kaikki kompressori merkit, niin uudet kuin vanhat!

Kompressorihuolto kutsutaan yleensä paikalle silloin kun vikatilanne on jo päällä. Tällöin tuotanto on keskeytynyt ja ja työt/työntekijät seisovat. Kuulostaako tutulle?

Voit tilata kompressorihuollon meiltä ja meidän ammattitaitoiset huoltajat ottavat teihin yhteyden sopiakseen tarkemman aikataulun huolto toimenpiteille.

Kompressori on yleensä olennainen osa tuotantoa ja mikäli ilma ei liiku niin se tulee monesti kalliiksi.

Säännöllisellä vuosittaisella huoltamisella ehkäisee suurimman osan laitteissa ilmenevistä teknisistä vioista etukäteen ja pystyy varautumaan mahdollisiin hetkellisiin tuotantokatkoksiin varalaitteistolla tai suunnittelemalla huoltoaikataulun tuotannon ulkopuolelle.

Vuosihuoltosopimus

Kompressorihuolto aikataulu suoritetaan joko käyttötuntien mukaan (2000h, 3000h tai 4000h) tai vähintään kerran vuodessa. Huoltoja tehdään muutamana eri kokoisena pakettina, riippuen edellisistä huolloista ja käyttötunneista. Ota yhteyttä ja kerro kompressorin merkki, malli ja käyttötunnit.

Vuosihuoltosopimuksemme kiinteä hinta pitää sisällään työn ja työhön liittyvät kustannukset kuten matkat. Yksi kiinteä hinta huoltotyöstä ja huollossa tarpeen mukaan tarvittavat osat! Helppoa!

Hyötyjä vuosihuoltosopimuksesta:

 • Säästät aikaa kun annat meidän huolehtia siitä että huollot tulevat tehdyksi ajallaan ja oikein.
 • Säästät rahaa kun laitteesi toimii optimaalisella tasolla. mm. energian kulutus tippuu ja se näkyy sähkölaskussa heti huoltojen alettua
 • Säästät luontoa kun asentajamme hävittävät vanhat öljyt ja osat ympäristösäädösten mukaisesti lakeja noudattaen.
 • Vuosihuoltosopimuksen piirissä olet aina etusijalla mahdollisen vikatilan ilmestyessä. Tulemme paikalle mahdollisimman nopeasti ja monesti olemme jopa ratkoneet vikatilanteita puhelimen välityksellä.
 • Säästät ammattitaitosi omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintasi kasvuun ja kehittämiseen.
 • Meillä on omaa maahantuontia niin kompressoreissa, kuin varaosissa, kaikille yleisimmille merkeille. Ja vaikka hyllystämme löytyy nuo yleisimmät osat, joita on satoja, niin tilaamalla eurooppalaisilta yhteistyökumppaneiltamme, saamme puuttuvat osat nopeasti Suomeen.
 • Asiakkailta saamamme palautteen perusteella uskallamme sanoa rinta rottingilla ja ylpeänä että palvelumme on priimaa ja varaosamme ovat taatusti kilpailukykyisissä hinnoissa.

Tämä kaikki mahdollistaa teidän oman osaamisen keskittämisen siihen missä te olette parhaita!

Teemme huoltoja myös tuntiveloituksella.

Uudenmaan Painehuolto tekee huollot uudenmaan alueella ja veloittaa tuntityömaksun sekä käyntimaksun. Käyntimaksu määräytyy etäisyyden mukaan ja pyrimme jakamaan ne aina muiden samalla alueella olevien asiakkaiden kanssa. Näin huollosta syntyvät matkakustannukset jaetaan useamman asiakkaan kesken ja on taloudellisesti järkevää kaikille.

Voit pyytää huoltotarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaukset lähetetään kirjallisesti sähköpostitse.

2056809

chat Kommentit (0)