Tado 3-Pack Starter Kit - Smart Radiator Thermostat V3+ Basic
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Tado 3-Pack Starter Kit - Smart Radiator Thermostat V3+ Basic

249,00 € (sis. alv) 200,81 € (alv 0%)
(sis. alv)
200,81 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Jos haluat löytää yksinkertaisen ratkaisun energian säästämiseen edulliseen hintaan, Smart Radiator Thermostat Basic on juuri sitä, mitä etsit. Siinä keskitytään olennaiseen: energiankulutuksen vähentämiseen ja lämmityskustannusten minimointiin.

tado° käyttää geofencing-tunnistusta muistuttaakseen sinua siitä, että sinun on laskettava lämpöä, kun kukaan ei ole kotona. tado° voi myös havaita avoimet ikkunat ja vähentää kulutusta, kun aurinko paistaa ja lämmittää kotiasi. Näin et kuluta enempää energiaa kuin on tarpeen. Älykkäät aikataulut säätävät kunkin huoneen lämpötilan juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Voit ohjata lämmitystäsi tado°-sovelluksella mistä tahansa tai yksinkertaisella ääniohjauksella, kun olet kotona. tado° on yhteensopiva Amazon Alexan, Apple HomeKitin ja Google Assistantin kanssa. Voit myös säätää asetuksia suoraan termostaatissa 19°-25° (sovelluksen avulla alhaisemmat lämpötilat).

tado° Smart Radiator Thermostats Basic sopii erinomaisesti keskuslämmitys- ja kaukolämpöjärjestelmiin. Ne soveltuvat käytettäväksi tavallisten termostaattiventtiileillä varustettujen pattereiden kanssa (eri välikappaleet sisältyvät toimitukseen), ja ne ovat myös lapsisuojattuja. Termostaatit on helppo asentaa tado°-sovelluksen vaiheittaisten ohjeiden ansiosta. Ne voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan patterityypistä riippuen.

Auto-Assist: mukavuuden lisäämiseksi Auto-Assist ohjaa lämmitystäsi riippumatta siitä, onko joku kotona tai onko ikkuna avattu. Care & Protect auttaa ehkäisemään lämmitysjärjestelmän hajoamista. Varaa Auto-Assist sovelluksesta 2,99 €/kk, 24,99 €/vuosi, ja voit peruuttaa sen milloin tahansa. Jos sinulla ei ole Auto-Assist-järjestelmää, tado° lähettää push-ilmoituksen, joka muistuttaa sinua lämpötilan säätämisestä.

Termostaatteja voidaan haluttaessa käyttää ladattavilla Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH -paristoilla (muita ladattavia paristotyyppejä ei suositella).

Voit käyttää tämän aloitussarjan kanssa muita tado° Smart -termostaatteja joko Basic-sarjasta tai mistä tahansa muusta sarjasta. Voit esimerkiksi lisätä lisää älykkäitä (patteri)termostaatteja, jotta voit säätää lämpötilaa erikseen useissa huoneissa.

104580

chat Kommentit (0)