Swim & Fun Kreta 90 pyöreä uima-allas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−70%Uusi

Swim & Fun Kreta 90 pyöreä uima-allas

  • Täydellinen perheallas, mukana pintapuhdistin ja tikkaat - halkaisija 350cm x 90cm / 460cm x 90cm
176,99 € (sis. alv) 589,95 € −70% 142,73 € (alv 0%)
(sis. alv)
142,73 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Galvanisoitu perheallas, klassinen valkoinen, sopii hyvin eri puutarha ympäristöihin.

Galvanointi ja lakkaus tehty kestämään pohjoismaiset säätilat. Samaten 0,30 mm vinyyli on UV kestävä.    

Allas on helppo asentaa tasaiselle alustalle. Altaan toimitukseen sisältyy sähköinen suodatinpumppu ja tikkaat. Kaikki hyvässä kuljetuspakkauksessa.

  • Ulkoallas, sopii ympärivuotiseen käyttöön
  • Koko: Ø 3,5 m / Ø 4,6 m, veden syvyys 90 cm
  • Syvyys 90 cm
  • Tilavuus: 350 cm = 8 150 litraa / 460 cm = 13 500 litraa
  • Tikkaat ja pintakaivo sisältyvät pakkaukseen
  • Galvanisoidusta teräksestä valmistettu runko kestää Suomen sääolosuhteita
  • Ikäsuositus: 5 vuotta +.

Huom. Altaan kanssa on käytettävä pohjakangasta (myydään erikseen). Altaan huoltoon liittyviä vinkkejä ja ohjeita voi lukea valmistajan verkkosivuilta. Suodatinpumppu ei sisälly tuotteeseen.

1543
5704841000674

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)