Bosch UniversalTemp lämpötunnistin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−7%Uusi

Bosch UniversalTemp lämpötunnistin


46,41 € (sis. alv) 49,90 € −7% 37,43 € (alv 0%)
(sis. alv)
37,42 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Helppokäyttöinen ja tarkka lämpötunnistin pintalämpötilojen mittaamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Soveltuu yksittäiseen ja jatkuvaan mittaukseen. Soveltuu esimerkiksi ikkunoiden, eristysten ja lämmitys-/viilennyslaitteiden toiminnan tarkastamiseen.

  • Kolme erilaista emissioasetusta, jotka mahdollistavat tarkan mittauksen eri materiaaleille.
  • Muistitoiminto edelliselle mittaukselle, jonka avulla voi verrata mittaustuloksia aiempaan.
  • Infrapunalinssi mittaa pinnan lämpötilan -30°C asteesta aina +500°C asti.
  • Taustavalaistu näyttö on helppo lukea.
  • Sisältää paristot.

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)