Dymo LabelWriter 5XL -tarratulostin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale-80,00 €Uusi

Dymo LabelWriter 5XL -tarratulostin

  •     Käyttää suoralämpötulostustekniikkaa
  •     Ammattitason XL-lähetystarratulostin
  •     Automaattinen tunnistustoiminto
  •     Kristallinkirkas grafiikka
199,99 € (sis. alv) 279,99 € - 80,00 € 161,28 € (alv 0%)
(sis. alv)
161,28 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Nopea, ammattitason XL-lähetystarratulostin. Tee suurikokoisten tarrojen tulostustyöt nopeasti, täsmällisesti ja vaivattomasti DYMO LabelWriter 5XL:llä. Käyttäessäsi DYMO LabelWriter 550-ohjelmistoa muste, tarrat tai kärsivällisyys eivät pääse loppumaan kesken.

Automaattinen tunnistustoiminto

Ainutlaatuinen, uusi tarrantunnistustekniikka helpottaa käyttöä. Tiedät yhdellä vilkaisulla, minkä kokoinen, tyyppinen ja värinen tarra on käytössä. Näet myös jäljellä olevien tarrojen määrän, joten tarrojen loppuminen ei pääse yllättämään.

Ominaisuudet

  •     Käyttää suoralämpötulostustekniikkaa – mustetta tai väriainetta ei tarvita
  •     Voidaan yhdistää älykkääseen DYMO Connect for Desktop -ohjelmistoon, jossa on joukko suunnittelumalleja
  •     Grafiikka on kristallinkirkas, 300 x 300 dpi:n tarkkuus vakiona

2112725
3026981127250

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: