Apple iPhone 14
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple iPhone 14

  • 6,1” Super Retina XDR OLED -näyttö – kirkkaat valkoiset, syvät mustat ja luonnolliset värit sekä terävät yksityiskohdat
  • Edistyksellinen kamerajärjestelmä ottaa parempia kuvia joka valossa ja elokuvallinen tila tukee nyt jopa 30 fps 4K Dolby Vision -kuvausta
  • Suorituskykyä salamannopealla A15 Bionic -sirulla ja supernopealla 5G-yhteydellä
  • Huom. seinälaturi myydään erikseen.
1 039,00 € (sis. alv) 837,90 € (alv 0%)
(sis. alv)
837,90 € (alv 0%)
check Toimitukset tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

iPhone 14

iPhone 14 on 6,1” Super Retina XDR -näyttö. OLED-teknologia tuottaa kirkkaat valkoiset ja syvät mustat värit. Suuri resoluutio ja väritarkkuus saavat kaiken näyttämään terävältä ja luonnolliselta. True Tone tekee näytön katselusta miellyttävämpää silmillesi säätämällä sitä ympäristön valoisuuden mukaan.

iPhone 14. Kuvausvoimaa

Uuden pääkameran ja entistä paremman kuva¬prosessoinnin ansiosta saat upeampia otoksia kaiken¬laisessa valaistuksessa – erityisesti hämärässä. Jopa kaksi kertaa parempia kuvia hämärässä ultralaajakulmakameralla. Kuvasitpa kivikkoisella polulla vaeltaessa tai lasten perässä puistossa juostessa, saat vakaita otoksia käsivaralla käyttämällä Toimintatilaa.

Isosti uusitut kamerat

Elokuvallinen tila vaihtaa automaattisesti tarkennus¬pistettä kohtauksen tärkeimpään kohteeseen, aivan kuten elokuvaajatkin. Ja nyt voit kuvata 4K-tarkkuudella 24 fps kuvanopeudella, jota käytetään myös elokuvissa. Ikuista tarkimmat ja värikkäimmät lähikuvat ja ryhmäkuvat uudella TrueDepth-etukameralla, jossa on automaatti¬tarkennus ja suurempi aukko.

Kolarintunnistus soittaa apua, kun et itse voi

iPhone 14 osaa tunnistaa vakavan auto-onnettomuuden, soittaa hätänumeroon ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteys¬henkilöillesi.

Nopeuskestävyyttä

Koko päivän kestävä akku ja jopa 20 tuntia videon toistoa

Salamannopea A15 Bionic -siru

Huikea suorituskyky salamannopealla A15 Bionic sirulla, jossa on 5-ytiminen näytönohjain. Supernopea 5G-mobiilidata. A15 Bionic  sirussa riittää tehoa uusimpiin ominaisuuksiin, äärimmäisen sulaviin pelielämyksiin ja lisätyn todellisuuden appeihin. Päivitetty sisäinen rakenne tarjoaa paremman jäähdytystehokkuuden, joten voit tehdä kaikkea entistä pidempään.

iOS 16

iOS 16:n ansiosta voit muokata lukittua näyttöä hauskoilla uusilla tavoilla. Nosta kuvasi aihe etualalle käyttämällä kerroksia. Seuraa aktiivisuus¬ympyröitäsi. Ja näe suosikki¬appiesi livepäivitykset.

Tehty kestämään

Alan parhaat kestävyysominaisuudet Ceramic Shieldin ja vesitiiviyden ansiosta. Kovempi kuin minkään älypuhelimen lasi. iPhone 14 kestää roiskeet vedenpitävästi IP68-suojauksella.

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 14, USB-C-lightning-johto, dokumentaatio.

Huom. seinälaturi myydään erikseen.

MPV03QN/A

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 4 kpl