Apple iPhone 14 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple iPhone 14 Pro

  • 6,1 tuuman Super Retina XDR -näyttö, jossa aina päällä oleva näyttö ja ProMotion
  • 48 MP:n pääkameralla jopa 4x suurempi tarkkuus ja elokuvallinen tila, joka tukee jopa 30 fps 4K Dolby Vision -kuvausta
  • A16 Bionic – edistyksellisin älypuhelimen siru ja supernopea 5G-yhteys
  • Huom. seinälaturi myydään erikseen.
1 349,00 € (sis. alv) 1 087,90 € (alv 0%)
(sis. alv)
1 087,90 € (alv 0%)
check Toimitukset tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro. 48 MP:n pääkamera ikuistaa yksityiskohdat uskomattoman tarkasti. Dynamic Island ja aina päällä oleva näyttö tarjoavat täysin uudenlaisen iPhonen käyttökokemuksen. Kolarintunnistus on uusi turvaominaisuus, joka soittaa apua, kun et itse voi. Kaiken tausta­voimana edistyksellisin älypuhelimen siru.

Mahtava uusi tapa saada enemmän irti iPhonestasi

6,1 tuuman Super Retina XDR -näyttö, jossa on aina päällä oleva näyttö ja ProMotion. Lukittu näyttö pysyy kaiken aikaa silmäiltävissä. Sinun ei tarvitse edes napauttaa näyttöä pysyäksesi ajan tasalla.

iPhonen uudet kasvot

Dynamic Island on täysin uusi tapa seurata ilmoituksia ja toimintoja. Dynamic Islandiin pulppuaa tietoa muun muassa musiikista ja FaceTimesta ilman, että joudut keskeyttämään, mitä olit tekemässä. Näe tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä aina päällä olevalta näytöltä.

Pro-kamerajärjestelmä on nyt huomattavasti kirkkaammin pro

Täysin uudella 48 MP:n pääkameralla on jopa 4x suurempi tarkkuus ja neljä zoomausvaihtoehtoa. iPhone 14 Pro ottaa kaiken irti 48 megapikselistä tuottaen nelinkertaisen tarkkuuden ProRAW-muodossa. Saat kuviisi rajattuinakin uskomattoman paljon yksityiskohtia. Ota haltuun elokuvanteon standardi: elokuvallisessa tilassa kuvaat nyt 4K HDR:ää 24 fps nopeudella. Lisäksi iPhone 14 Pro on varustettu ammattilaistason 12 MP ultralaajakulmakameralla.

Rauhoita heiluva kuva jo ennen kuin kuvaat

Kuvasitpa auton kyydissä maastossa tai kuvattavan vierellä juostessasi, saat vakaita otoksia käsivaralla käyttämällä Toiminta-tilaa – ilman gimbaalia. iPhone 14 Pro on maailman ainoa älypuhelin, jolla voit kuvata, katsoa ja jakaa materiaalia ProRes- tai Dolby Vision HDR -muodossa.

Omaa luokkaansa omakuviin

Ikuista tarkimmat ja värikkäimmät lähikuvat ja ryhmäkuvat uudella TrueDepth-etukameralla, jossa on automaattitarkennus ja suurempi aukko. Ota jopa kaksi kertaa parempia kuvia hämärässä.

Kolarintunnistus soittaa apua, kun et itse voi

iPhone 14 Pro osaa tunnistaa vakavan auto-onnettomuuden, soittaa hätänumeroon ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteys­henkilöillesi.

Tehty kestämään

Ceramic Shield, kovempi kuin minkään älypuhelimen lasi. Vedenpitävä. Erikoislujaa ruostumatonta terästä.

Täynnä tehoa, täynnä tehokkuutta

A16 Bionic. Edistyksellisin älypuhelimen siru. Supernopea 5G-mobiilidata. iPhone 14 Pro tarjoaa läjän uusia ominaisuuksia ja silti huikean koko päivän kestävän akun. Jopa 23 tuntia videon toistoa iPhone 14 Pro:lla. Lisää MagSafe-laturi nopeampaa langatonta latausta varten.

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 14 Pro, USB-C-lightning-johto, dokumentaatio.

Huom. seinälaturi myydään erikseen.

MQ0G3QN/A / MQ0G3
0194253402077

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 4 kpl