Apple iPhone 14 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Apple iPhone 14 Plus

  • 6,7” Super Retina XDR -näyttö – katso sisältöä ja suosikkiohjelmiasi suuremmalta näytöltä
  • Edistyksellinen kamerajärjestelmä ottaa parempia kuvia joka valossa ja elokuvallinen tila tukee nyt jopa 30 fps 4K Dolby Vision -kuvausta
  • Suorituskykyä salamannopealla A15 Bionic -sirulla ja supernopea 5G-yhteydellä
  • Huom. seinälaturi myydään erikseen.
1 189,00 € (sis. alv) 958,87 € (alv 0%)
(sis. alv)
958,87 € (alv 0%)
check Toimitukset tilausjärjestyksessä!
100 % turvalliset maksut

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus. Tilaa ajatuksillesi 6,7 tuuman näytöllä ja koko päivän kestävällä akulla. Ota näyttäviä kuvia sekä hämärässä että kirkkaassa valaistuksessa. Kolarintunnistus on uusi turvaominaisuus, joka soittaa apua, kun et itse voi.

Iso uutinen

iPhone 14 Plussassa on jättikokoinen Super Retina XDR -näyttö. OLED-teknologia tuottaa kirkkaat valkoiset ja syvät mustat värit. Suuri resoluutio ja väritarkkuus saavat kaiken näyttämään terävältä ja luonnolliselta. True Tone tekee näytön katselusta miellyttävämpää silmillesi säätämällä sitä ympäristön valoisuuden mukaan.

iPhone 14 Plus. Kuvausvoimaa

Uuden pääkameran ja entistä paremman kuva­prosessoinnin ansiosta saat upeampia otoksia kaiken­laisessa valaistuksessa – erityisesti hämärässä. Jopa kaksi kertaa parempia kuvia hämärässä ultralaajakulmakameralla. Kuvasitpa kivikkoisella polulla vaeltaessa tai lasten perässä puistossa juostessa, saat vakaita otoksia käsivaralla käyttämällä Toimintatilaa.

Isosti uusitut kamerat

Elokuvallinen tila vaihtaa automaattisesti tarkennus­pistettä kohtauksen tärkeimpään kohteeseen, aivan kuten elokuvaajatkin. Ja nyt voit kuvata 4K-tarkkuudella 24 fps kuvanopeudella, jota käytetään myös elokuvissa. Ikuista tarkimmat ja värikkäimmät lähikuvat ja ryhmäkuvat uudella TrueDepth-etukameralla, jossa on automaatti­tarkennus ja suurempi aukko.

Kolarintunnistus soittaa apua, kun et itse voi

iPhone 14 Plus osaa tunnistaa vakavan auto-onnettomuuden, soittaa hätänumeroon ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteys­henkilöillesi.

Myös akunkesto on Plussaa

Koko päivän kestävä akku ja jopa 26 tuntia videon toistoa.Saat kaikkien aikojen parhaan akunkestomme iPhone 14 Plussassa. Seinälaturi myydään erikseen.

Salamannopea A15 Bionic -siru

Huikea suorituskyky salamannopealla A15 Bionic sirulla, jossa on 5-ytiminen näytönohjain. Supernopea 5G-mobiilidata. A15 Bionic ‑sirussa riittää tehoa uusimpiin ominaisuuksiin, äärimmäisen sulaviin pelielämyksiin ja lisätyn todellisuuden appeihin. Päivitetty sisäinen rakenne tarjoaa paremman jäähdytystehokkuuden, joten voit tehdä kaikkea entistä pidempään.

iOS 16

iOS 16:n ansiosta voit muokata lukittua näyttöä hauskoilla uusilla tavoilla. Nosta kuvasi aihe etualalle käyttämällä kerroksia. Seuraa aktiivisuus­ympyröitäsi. Ja näe suosikki­appiesi livepäivitykset.

Tehty kestämään

Alan parhaat kestävyysominaisuudet Ceramic Shieldin ja vesitiiviyden ansiosta. Kovempi kuin minkään älypuhelimen lasi. iPhone 14 Plus kestää roiskeet vedenpitävästi.

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 14 Plus, USB-C-lightning-johto, dokumentaatio.

Huom. seinälaturi myydään erikseen.

MQ503QN/A

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 6 kpl