Silmähuuhde Cederroth
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silmähuuhde Cederroth

Silmähuuhde, Cederroth

12,95 € (sis. alv) 10,44 € (alv 0%)
(sis. alv)
10,44 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Silmähuuhde, Cederroth

Neutraloiva huuhteluneste lisää mahdollisuuksia pelastaa silmäsi!
Puskuroitu Cederrothin silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutraloivasti emäs- ja happoroiskeisiin, joten sillä saadaan nopeampi ja tehokkaampi vaikutus kuin tavallisella keittosuolaliuoksella.
Vaikutus yleensä voimakkaampi emäksiin kuin happoihin.
Jos onnettomuudessa on mukana kalsiumpitoista ainetta (sementtiä, betonia tai kalkkia), silmän voi turvallisesti huuhdella Cederrothin silmänhuuhtelunesteellä, sillä se on 100 % fosfaatiton.
Helppokäyttöinen silmänhuuhtelupullo takaa tehokkaan ja nopean aloittamisen ja ergonomisesti muotoiltu huuhtelukuppi runsaan huuhtelun.
Nopea ja helppo avata yhdellä kädenliikkeellä telineestään tai silmänhuuhteluasemasta; kierrä, pullo avautuu - ja voit aloittaa huuhtelun välittömästi.

Kertakäyttöinen. Säilyvyysaika 4,5 vuotta.
REF 725200 2 x 500 ml, Steriili, neutraloiva, säilöntäaineeton keittosuolaliuos.
REF 7221 235 ml (taskukoko) Steriili, neutraloiva, säilöntäaineeton keittosuolaliuos.
REF 7255 : 5 kpl Cederroth silmänhuuhtelupulloa (REF 725200), (500 ml) kannettavassa pakissa. Cederroh silmänhuuhtelu; steriili, neutraloiva, säilöntäaineeton keittosuolaliuos.
Kätevä ottaa mukaan liikkuvassa työssä, lisähuuhtelun varmistamiseksi tai sairaankuljetuksen ajaksi. Pakissa on läpinäkyvä kansi ja kantokahva. Voidaan säilyttää Cederroth seinätelineessä (REF 190400).

Sisältö: 235 ml  / 2 x 500 ml / 5 x 500 ml
Säilyvyysaika tuotannosta: 54 Kuukautta

W0899520078
4053479289687

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)