Mega-Air paineilmakompressori MA BI 200/480 3kW 400V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mega-Air paineilmakompressori MA BI 200/480 3kW 400V

1 420,00 € (sis. alv) 1 145,16 € (alv 0%)
(sis. alv)
1 145,16 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Tämä monikäyttöinen öljyvoideltu paineilmakompressori soveltuu monenlaiseen käyttöön, esim. puhaltamiseen, naulaimeen, nitojalle, pesemiseen, ruuvivääntimille yms.

Laitteella 12kk takuu

Koko Suomen kattava huoltopalvelu.

Kaikki huolto- ja varaosat suoraan meidän varastosta Vantaalta.

 • Öljyvoideltu paineilmakompressori tähtikolmio käynnistyksellä
 • 3kW/400V
 • Paine 10bar
 • Tuotto 480l/min
 • Säiliö 200l
 • Pyörimisnopeus 1400RPM
 • Käyttösuhde 70%
 • Mitat 14350 x 480 x 11300
 • Paino 105 Kg
 • Sisältää syöttökaapelin ja pistokkeen

Paineilmakompressori, Mäntäkompressori tai ihan vaan kompura kansankielellä. Rakkaalla perinteisellä työskentelyvälineellä on luonnollisesti monta nimeä.

Mäntäkompressori on hyvä vaihtoehto silloin kun paineilmantarve ei ole yhtäjaksoista. Yleisimmät käyttökohteet ovat pienet korjaamot, rakennustyömaat, työpajat ja tietenkin vaativat harrastekäyttäjät. Huolto-/asennusautoihin paineilmakompressori on myös hyvä valinta.

Paineilmakompressorin toimintaperiaate

Paineilmakompressori on laitetyyppi, jossa paineilma tuotetaan puristamalla ilmaa sylinterissä männän avulla. Yksinkertaistettuna ajatellen sylinteri on kuin putki, jonka sisällä edestakaisin liikkuva mäntä puristaa ilmaan korkeaan paineeseen. Männän liikkuessa sylinterissä alaspäin, imeytyy ilma imuventtiilien kautta sylinteriin. Yksivaiheisessa kompressorissa ilma puristetaan mäntää ylöspäin liikuttamalla paineventtiilien kautta painesäiliöön. Jos kyseessä on monivaiheinen laite, ilma kulkeutuu puristusvaiheessa säiliön sijaan suoraan seuraavaan sylinteriin jäähdytyksen jälkeen, jossa ilma puristetaan vielä korkeampaan paineeseen, ennen kuin se toimitetaan paineilmasäilöön. Normaali paine on 8-14bar.

Öljyvoideltu mäntäkompressori lämpenee enemmän kuin öljyvoideltu ruuvikompressori, joten sitä ei voi käyttää yhtä pitkiä yhtenäisiä käyttöjaksoja kuin ruuvikompressoria, vaan sille on varattava ajoittaisia jäähdyttelyjaksoja. Laitetyypin valinnassa on huomioitava paineilmatarpeen jatkuvuus tai ajoittaisuus. Järjestelmä on kokonaisuudessaan suunniteltava vastaamaan käyttökohteen tarpeita.

Oikealla suunnittelulla ja riittävän kokoisella painesäiliöllä saadaan laitteelle riittävästi käyttötaukoja ja järjestelmästä toimiva. Lisäämällä vielä paineilmakuivaimen ja linjasuodattimen tai tarpeen vaatiessa useamman linjasuodattimen niin varmistat kuivan ja puhtaan paineilman saannin käyttöpisteelle. Riittävä jäähdytysilma tulee huomioida ja muistaa jättää riittävä väli seinän ja laitteen väliin. On myös erittäin tärkeä katsoa voimavirtalaitteen pyörimissuunta, jotta jäähdytysilma ohjautuu oikeaan suuntaan, eli kompressorin lohkon suuntaan. Nuoli myös osoittaa oikean pyörimissuunnan.

 • Paineilmakompressorin etuja
 • Huoltoväli jopa 3000 tuntia (Gentilin Clinic ja teollisuusmallit)
 • Oikein mitoitetussa järjestelmässä ja käyttötarkoituksen oikein huomioimalla laitteen käyttöikä on pitkä ja huoltokustannukset alhaiset.  Pienempiin huoltoihin kuuluu öljyn vaihto ja ilmanpuhdistimen vaihto / puhdistus. Isommissa huolloissa vaihdetaan ventiililevyt ja kiertokanget sekä männän renkaat.
 • Pehmeä käyttöääni (Öljytön Gentilin paineilmakompressori)
 • Saatavilla myös äänieristetty Mega Air MA BSIL paineilmakompressori (sijoitus mahdollista suoraan työskentely tilaan)

Kun ostat Kompressorikaupasta, niin saat parasta palvelua, nopeita huoltopalveluita, varaosia ja koko Suomen kattavan huoltoverkoston. Etelä-Suomessa toimipisteemme on Vantaalla. Asentajamme ovat koko ajan liikenteessä uudella kalustolla, joissa on tarvittavat työkalut ja yleisimmät varaosat kyydissä. Vantaalla meillä on kattava valikoima huolto-osia suoraan hyllyssä. Huolto-osa valikoimasta löytyy tarvittavat osat niin pienempiin kuin isompiin kompressoreihin ja kaikille merkeille. Koulutettu ja valtuutettu yhteistyökumppani hoitaa muun Suomen huoltotoimenpiteet ja asennukset. Verkostomme kattaa siis Suomen Hangosta Nuorgamiin.

Mikäli meidän valikoimasta ei löydy sinulle sopivaa laitetta niin voit olla meihin yhteydessä. Kertomalla tarvitsemasi l/min, käyttötarkoituksen ja käyttösijainnin niin osaamme tarjota sinulle oikeanlaista laitetta meidän tilausvalikoimasta. esim. 450l/min, naulaimen käyttö, työmailla sisällä/ ulkona.

Edustamamme brändit ovat meidän maahantuomia ja pystymme varmasti tekemään laadukkaan ja kilpailukykyisen tarjouksen paineilmaan liittyen. Unohtamatta palvelua joka on vaatimattomasti parasta Suomessa! Olemme palvelumme tasosta ja palautteesta ylpeitä. Siitä kertoo meidän asiakkaidemme tyytyväisyys.

Kompressorihuolto - yli 20 vuoden kokemuksella kaiken kokoisille ja merkkisille paineilmalaitteille

Kompressorihuolto kaiken merkkisille kompressoreille: Mega-Air, Kaeser, Atlas Copco, IES, KTC, BOGE, Fini, Abac, Chicago Pneumatic, Worthington, Gardner Denver, Michelin, Renner, Compair, Tamrotor, Ingersoll Rand. Me huollamme kaikki kompressori merkit, niin uudet kuin vanhat!

Kompressorihuolto kutsutaan yleensä paikalle silloin kun vikatilanne on jo päällä. Tällöin tuotanto on keskeytynyt ja ja työt/työntekijät seisovat. Kuulostaako tutulle?

Voit tilata kompressorihuollon meiltä ja meidän ammattitaitoiset huoltajat ottavat teihin yhteyden sopiakseen tarkemman aikataulun huolto toimenpiteille.

Kompressori on yleensä olennainen osa tuotantoa ja mikäli ilma ei liiku niin se tulee monesti kalliiksi.

Säännöllisellä vuosittaisella huoltamisella ehkäisee suurimman osan laitteissa ilmenevistä teknisistä vioista etukäteen ja pystyy varautumaan mahdollisiin hetkellisiin tuotantokatkoksiin varalaitteistolla tai suunnittelemalla huoltoaikataulun tuotannon ulkopuolelle.

Vuosihuoltosopimus

Kompressorihuolto aikataulu suoritetaan joko käyttötuntien mukaan (2000h, 3000h tai 4000h) tai vähintään kerran vuodessa. Huoltoja tehdään muutamana eri kokoisena pakettina, riippuen edellisistä huolloista ja käyttötunneista. Ota yhteyttä ja kerro kompressorin merkki, malli ja käyttötunnit.

Vuosihuoltosopimuksemme kiinteä hinta pitää sisällään työn ja työhön liittyvät kustannukset kuten matkat. Yksi kiinteä hinta huoltotyöstä ja huollossa tarpeen mukaan tarvittavat osat! Helppoa!

Hyötyjä vuosihuoltosopimuksesta:

 • Säästät aikaa kun annat meidän huolehtia siitä että huollot tulevat tehdyksi ajallaan ja oikein.
 • Säästät rahaa kun laitteesi toimii optimaalisella tasolla. mm. energian kulutus tippuu ja se näkyy sähkölaskussa heti huoltojen alettua
 • Säästät luontoa kun asentajamme hävittävät vanhat öljyt ja osat ympäristösäädösten mukaisesti lakeja noudattaen.
 • Vuosihuoltosopimuksen piirissä olet aina etusijalla mahdollisen vikatilan ilmestyessä. Tulemme paikalle mahdollisimman nopeasti ja monesti olemme jopa ratkoneet vikatilanteita puhelimen välityksellä.
 • Säästät ammattitaitosi omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintasi kasvuun ja kehittämiseen.
 • Meillä on omaa maahantuontia niin kompressoreissa, kuin varaosissa, kaikille yleisimmille merkeille. Ja vaikka hyllystämme löytyy nuo yleisimmät osat, joita on satoja, niin tilaamalla eurooppalaisilta yhteistyökumppaneiltamme, saamme puuttuvat osat nopeasti Suomeen.
 • Asiakkailta saamamme palautteen perusteella uskallamme sanoa rinta rottingilla ja ylpeänä että palvelumme on priimaa ja varaosamme ovat taatusti kilpailukykyisissä hinnoissa.

Tämä kaikki mahdollistaa teidän oman osaamisen keskittämisen siihen missä te olette parhaita!

Teemme huoltoja myös tuntiveloituksella.

Uudenmaan Painehuolto tekee huollot uudenmaan alueella ja veloittaa tuntityömaksun sekä käyntimaksun. Käyntimaksu määräytyy etäisyyden mukaan ja pyrimme jakamaan ne aina muiden samalla alueella olevien asiakkaiden kanssa. Näin huollosta syntyvät matkakustannukset jaetaan useamman asiakkaan kesken ja on taloudellisesti järkevää kaikille.

Voit pyytää huoltotarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaukset lähetetään kirjallisesti sähköpostitse.

2056477

chat Kommentit (0)