Monikäyttöinen puhdistusliina
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Monikäyttöinen puhdistusliina

Täydellinen ratkaisu vedelle, öljylle, voitelurasvalle, liuottimille jne.

66,95 € (sis. alv) 53,99 € (alv 0%)
(sis. alv)
53,99 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Täydellinen ratkaisu vedelle, öljylle, voitelurasvalle, liuottimille jne.

  • Vahva kuitukangas, joka on valmistettu kangasta vastaavasta erikoiskomposiittimateriaalista
  • Ei repeydy märkänä, kestää liuottimia
  • Hyvin imukykyinen, imee öljyä ja vettä erinomaisesti
  • Liinoissa ei ole silikonia, joten pinnalle ei jää jälkiä
  • Helposti kuljetettava pakkaus, joka on helppo avata ja hävittää Säästää säilytystilaa, jolloin muille tavaroille jää enemmän tilaa
  • Materiaali: Fleece
  • Väri: Harmaa
  • Arkkien/lehtien määrä: 140 kpl
  • Kerrosten määrä: 1 kpl
  • Levyn pituus x levyn leveys: 42.8 x 35.5 cm

W0899700450
4024835967686

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)