Käsienpesupyyhe Wetmax 100
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Käsienpesupyyhe Wetmax 100

Käsien puhdistusliina Distrinet

39,90 € (sis. alv) 32,18 € (alv 0%)
(sis. alv)
32,18 € (alv 0%)

Tilauksen vähimmäistilausmäärä on 2.

check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Käsien puhdistusliina Distrinet

Puhdistusliuoksella kyllästettyjä kuituliinoja
Puhdistaa erinomaisesti öljyn, rasvan ja voiteluaineiden jäänteet
Pintojen, työkalujen ja käsien puhdistukseen
Karkea puoli lian poistamiseen ja pehmeä puoli jäänteiden pyyhkimiseen

Käyttäjäystävällinen:

  • neutraali pH
  • Ei sisällä allergisoivia aineita

Helppo käyttää ilman vettä tai saippuaa:

  • käytännöllinen ja nopea

HuomautusTee ensin testi ei-näkyvälle pinnalle ennen käyttöä maalatuissa, lakatuissa tai kumisissa kohteissa.
Oheiset tiedot perustuvat omiin kokemuksiimme. Suosittelemme tekemään kokeilun ennen varsinaista käyttöä. Koska käyttökohteita on paljon ja säilytys- sekä käyttöolosuhteet vaihtelevat, emme voi ottaa vastuuta tietystä lopputuloksesta. Emme vastaa asiakaspalvelumme antamista tiedoista tai teknisistä neuvoista, paitsi jos nämä neuvot tai annetut tiedot sisältyvät meitä velvoittaviin sopimusperusteisiin palveluihin tai jos asiakaspalvelutyöntekijä toimii tahallaan väärin. Takaamme tuotteidemme yhdenmukaisen laadun ja varaamme oikeuden teknisiin ja muihin muutoksiin.

KäyttöalueIrrottaa tehokkaasti rasvoja, öljyjä ja tervaa. Poistaa bensiinin ja dieselin hajun, ruohotahrat jne.

Haju/tuoksu: Sitruksinen
Säilyvyysaika tuotannosta: 24 Kuukautta
Liinojen määrä: 100 kpl
Tuotepakkaus: Sanko/sangallinen purkki

W0893936100
4045989618354

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)