Milwaukee Akku M18 B5 5,0AH Litium-ioni
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−25%Uusi

Milwaukee Akku M18 B5 5,0AH Litium-ioni

149,25 € (sis. alv) 199,00 € −25% 120,36 € (alv 0%)
(sis. alv)
120,36 € (alv 0%)
check Tilattavissa

Milwaukee akku M18 5,0 Ah jopa 2,5 kertaa pidempi käyttöaika, 20 % enemmän tehoa ja kaksi kertaa pidempi käyttöikä kuin muissa litium-ionitekniikkaan ja/tai aiempaan Milwaukee®-akkuteknologiaan perustuvissa akuissa (tulokset vaihtelevat työkalun ja käyttötarkoituksen mukaan)

REDLITHIUM-ION™-akussa on Milwaukeen® digitaalinen REDLINK™ -ylikuormitussuoja, mikä estää akkukäyttöisen työkalun vahingoittumisen väärinkäyttötilanteissa.

  • yksittäisten akun kennojen valvonta optimoi akun latauksen ja pidentää käyttöaikaa
  • kestävä metallinen rungon rakenne iskunkestävillä erottajilla suojaavat akkua
  • vesi ohjautuu pois elektroniikasta ja akusta
  • kestää jopa -20 °C pakkasia ilman käyttöajan laskua
  • akun virtamittari auttaa käyttäjää maksimoimaan akun käyttöajan tehokkaasti
  • 5,0 Ah
  • 18 V
  • paino 0,730 kg

Perustiedot

Pakkauksen mitat: (P x L x K) 155 x 173 x 84 mm

Pakkauksen tilavuus: 2.252 l

Pakkauksen paino: 0.97 kg

Yksikkö: kappale

Pakkauskoot: 1 / 8 / 480

UNSPSC 26111711

Tekniset ominaisuudet

Malli / Tyyppi: litium-ioni

Nimellisjännite: 18 V

Paino: 903 g

Suorituskyky/kapasiteetti: 5 Ah

4932430483
4002395381449

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl