PP-Erikoispakkausteippi - Hyvin vahva ja repeytymätön pakkausteippi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

PP-Erikoispakkausteippi - Hyvin vahva ja repeytymätön pakkausteippi


1,65 € (sis. alv) 1,33 € (alv 0%)
(sis. alv)
1,33 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Hyvin vahva ja repeytymätön pakkausteippi

 • Korkealaatuinen pakkausteippi
 • Suurin mahdollinen repäisylujuus pitkittäis- ja poikittaissuunnassa
 • Kiinnittyy pitävästi sekä peittää pinnan erinomaisesti ja varmasti myös huonolaatuisissa pahvipakkauksissa.
 • Äänetön kelaaminen
 • Ei sisällä liuottimia
 • Käyttöohjeet ovat suosituksia, jotka perustuvat tekemiimme testeihin sekä saamiimme kokemuksiin. Testaa tuote itse aina ennen käyttöä. Koska käyttökohteita on monia ja säilytys- sekä käyttöolosuhteet vaihtelevat, emme voi ottaa vastuuta tietystä lopputuloksesta. Emme vastaa ilmaisen asiakaspalvelumme tarjoamista neuvontapalveluista tai teknisistä tiedoista, paitsi jos nämä neuvontapalvelut ja/tai tekniset tiedot sisältyvät meitä velvoittaviin sopimusperusteisiin palveluihin tai jos asiakaspalvelutyöntekijä toimii tahallaan väärin. Takaamme tuotteidemme yhdenmukaisen laadun. Varaamme oikeuden teknisiin muutoksiin ja tuotteiden kehittämiseen. Perehdy teknisiin tietoihin!

Leveys ja pituus: (38 mm x 66 m) ja (50 mm x 60 m)

Käyttöalue: Yleiskäyttöön suljettaessa pahvista, kartongista/täyspahvista ja aaltopahvista tehtyjä kuljetuslaatikoita manuaalisesti tai mekaanisesti. Suurempi liimamäärä mahdollistaa optimaalisen, pitävän ja äänettömän pahvipakkausten sulkemisen pahvin laadusta riippumatta. Yksilöitävissä.

 • Liiman pohja-aine: Akryyli
 • Paksuus: 0,05 mm
 • Murtovenymä: 100 %
 • Dynaaminen kuorimisvoima, 25 mm: 7.5 N
 • Käsittelylämpötila vähint./enint.: 5 – 60 °C
098550381

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)