Käännöspalvelut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Käännöspalvelut


111,54 € (sis. alv) 89,95 € (alv 0%)
(sis. alv)
89,95 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Voit ostaa käännöspalveluita Mega-Airiltä helposti ja yksinkertaisesti siirtämällä käännettävät kielet suoraan ostoskoriin. Kieliä lisätään jatkuvasti valikoimaamme ja voit tulla meille töihin projektipalkalla tai yrittäjänä, jos joitain kieliä puuttuu valikoimastamme.

Käännöspalveluihin kuuluvat

 • asiakirjakäännökset (myös salassa pidettävät* asiakirjat) mm. seuraavilla aloilla: juridiikka, lääketiede, tekniikka, kaupallinen ala, uskonto, media-ala, valtiotiede, johtaminen, urheilu, maantiede, historia, johtaminen, kirjallisuus, psykologia ja filosofia 
 • markkinoinnin, ohjelmistojen, nettisivujen ja verkkokauppojen käännökset

Huom. *Salassa pidettäviä asiakirjoja käännämme ainoastaan yrityksille sekä viranomaisille.

Voit toki pyytää tarjousta yhteydenottolomakkeen kautta, jos käännöksien pakettihinta ei sovellu projektiisi.

Sivujen on oltava:

 • A4 -kokoisia
 • *.doc tai *.docx -muotoisia

Reunukset:

 • normaali
 • ylä ja ala 2,5 cm
 • vasen ja oikea 2 cm

Fontti:

 • Calibri (Leipäteksti) tai Arial (Leipäteksti)
 • koko 12

Riviväli:

 • 1,5

Riviä / sivu:

 • 23 riviä

Huom. Emme käännä ylä- ja alaindeksillisiä asiakirjoja.

Turvallisuussyistä asiakirjoijen lähettäminen onnistuu tilauksen jälkeen asiakastililläsi. Kirjaudu asiakastilillesi, valitse "TILAUKSEN LIITTEET" ja sen jälkeen liitä uusi tiedosto tilaukseesi ja lähetä asiakirja *.doc tai *.docx -muodossa.

Mega-Air etsii käännöspalveluihin virallisia kääntäjiä yrittäjinä. Käännettävät kielet ovat suomesta x-kieleen sekä x-kielestä suomeksi. Lähetä avoin työhakemus CV:n kera ja kerro, minkä alan ja kielen käännökset kiinnostavat sinua. Työhakemukset lähetetään yhteydenottolomakkeen kautta.

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)