Kyltit ja tarrat

Merkkaamme laserilla tuotteita aina liikelahjoista teollisuushyödykkeisiin. Valmistamme taidolla kaikenlaisia kylttejä pääsääntöisesti yrityksille, mutta myös yksityisasiakkaille tilauksesta ympäri Suomen kaikilla kielillä.

Voitte lähettää omia piirustuksia mieluiten *.dwg ja *.dxf -tiedostona ja logot *.pdf -tiedostona vektorimuodossa tarjouspyynnön liitteenä.

Lasermerkkaus ja UV-tuotanto:

Kuitu- ja CO2-laserilla pystymme merkkaamaan melkein kaikkiin materiaaleihin, kuten alumiiniin, rosteriin (esim. arvokyltit ja kaapelimerkit), muoviin, messinkiin (esim. hautakyltit tai ovikyltit yrityksille), nahkaan, lasiin, puuhun jne. Teemme CO2-menetelmällä myös muotoleikkausta muoveihin ja samalla tekniikalla pystymme tekemään 0,5mm prespaanilevyihin sapluunoja.

UV:llä merkataan pääsääntöisesti tällä hetkellä polttomaalatulle alumiinille ja polttomaalattuun rosteriin. Valkoisella maalatulla pohjalla pystytään toteuttamaan UV-tekniikalla täysivärisenä kyltti, joka kestää lähes 200 astetta. Kiinnitysvaihtoehtoja ovat mm. kylttien rei’ittäminen tai 3M:n teippi, joka kestää jopa 120 astetta. Pystymme erikoislaitteella pokkaamaan 0,5mm ja 1mm alumiiniaihioiden kulmat (n. 3-5mm) + reiät, jolloin kyltti ei ota suoraan kontaktia kiinnitettävälle kuumalle pinnalle. Tällöin kyltit eivät kuumene ja värit säilyvät vielä paremmin.

Sarjatuotannon aihiot leikataan siististi laserleikkauksella ja yksittäiskappaleet giljotiinileikkurilla ja rei’itetään lävistyskoneella.

Voimme myös tuottaa erilaisia mainostarroja erilaisiin materiaaleihin.

Jätä tarjouspyynnön!

Ale−100%
TÄÄLLÄ VARTIOIN MINÄ-TARRA
0,00 €
4,90 € −100%
(sis. alv)
0,00 € (alv 0%)
Tilattavissa
Tilaa "TÄÄLLÄ VARTIOIN MINÄ!" -tarran vaan postimaksulla.
Kyltit ja tarrat - tarjouspyyntö
1,00 €
(sis. alv)
0,81 € (alv 0%)
Jätä tarjouspyyntö
Huomaa, että tämä on valmiiksi tehty tarjouspyyntö puolestasi! Voit siirtää tarjouspyynnön helposti ostoskoriin ja lähettää meille. Käsittelemme tarjouspyyntösi kahden arkipäivän sisällä.
Ale−100%
EI MAINOKSIA, KIITOS -TARRA
0,00 €
4,90 € −100%
(sis. alv)
0,00 € (alv 0%)
Tilattavissa
Tilaa "EI MAINOKSIA, KIITOS!" -tarran vaan postimaksulla.
Haarukkatrukkeja
12,95 €
(sis. alv)
10,44 € (alv 0%)
Tilattavissa
Varoituskilpi liikkuvia ajoneuvoja
Ale-10,99 €Uusi
Dymo LabelWriter -yleistarra 57 x 32 mm, valkoinen
36,00 €
46,99 € -10,99 €
(sis. alv)
29,03 € (alv 0%)
Tilattavissa