Braun Series 7 7899cc -parranajokone + CCR2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−25%Uusi

Braun Series 7 7899cc -parranajokone + CCR2

Sopii Wet & Dry -ajoon
Sisäänrakennettu tarkkuustrimmeri
Ajoaika 50 min
Clean & Charge -asema lataukseen ja puhdistukseen
Älykäs mukautuva ajojärjestelmä
Latausaika 60 min ja 5 min pikalataus yhteen ajoon
Sisältää matkakotelon ja CCR2-puhdistuskapselin

224,25 € (sis. alv) 299,00 € −25% 180,85 € (alv 0%)
(sis. alv)
180,85 € (alv 0%)
block Kysy saatavuus!
100 % turvalliset maksut

Braun Series7 Wet&Dry -parranajokoneen laadukas ajopää myötäilee tarkasti kasvojen muotoja ja varmistaa täydellisen ajotuloksen kerta toisensa jälkeen. Parranajokoneen mukana toimitetaan Clean&Charge -puhdistuskeskus, jokapuhdistaa, voitelee, kuivaa ja lataa koneen automaattisesti napin painalluksella.

Sonic-tekniikka: 10,000 mikrovärähdystä jokaisella vedolla auttaa tavoittamaan enemmän karvoja. Saat tarkan ja miellyttävän ajotuloksen.

Wet&Dry -ominaisuuden ansiosta partakone soveltuu kuiva-ajon lisäksi myös märkäajoon partavaahtoa käyttämällä vaikka suihkussa. Partakone on vedenpitävä.

Tarkkuustrimmeri: Sisäänrakennettu tarkkuustrimmeri sopii parran ja viiksien muotoiluun.

Näyttö: Parranajokoneessa on kehittynyt LCD-näyttö, joka antaa tietoa mm. akun tilasta.

Johdoton käyttö: Uudelleenladattavassa akussa riittää virtaa 50 minuutin johdottomaan ajoon. Partakoneessa on Li-ion-akku, jonka täyteen lataamiseen kuluu noin 1 tunti.

Clean & Charge -järjestelmä puhdistaa, lataa ja voitelee parranajokoneen.

Myyntipakkaukseen sisältyy:

  • Series 7 parranajokone
  • Virtajohto
  • Clean&Charge-järjestelmä
  • Puhdistuspatruuna
  • Suojalaukku
  • Puhdistusharja
  • CCR2-puhdistuskapseli
  • Käyttöopas
BRA7899CC
4210201186854

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)