Bosch Professional GTC 600 C lämpökamera + akku
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale-100,00 €Uusi

Bosch Professional GTC 600 C lämpökamera + akku

1 499,00 € (sis. alv) 1 599,00 € - 100,00 € 1 208,87 € (alv 0%)
(sis. alv)
1 208,87 € (alv 0%)
check Yli 14 päivää, tilaustuote

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

Tutki lämpötilaerot nopeasti ja helposti, myös ulkona – Boschin GTC 600 C Professional -lämpökamera mahdollistaa lämpötilaerojen yksityiskohtaisen visualisoinnin ja älykkään dokumentoinnin. Tarkka terminen erottelukyky ja laaja mittausalue monipuoliseen lämpömittaukseen. Äänimuistiinpano, Bosch Thermal -sovellus ja GTC Transfer -ohjelmisto mahdollistavat lämpökuvien helpon dokumentoinnin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja optimaaliset toiminnot, kuten emissiivisyyden esiasetusarvot ja parannettu galleria sekä infrapuna- että visuaalikuvilla, mahdollistavat tarkat ja nopeat työtulokset vain muutamalla näppäinpainalluksella.

Laite ja käyttösovellus

Tämä työkalu sopii erinomaisesti eristysvirheiden ja ei-toivottujen kuumien tai kylmien pisteiden paikantamiseen.

Lisätietoja

Lujatekoinen GTC 600 C tarjoaa jopa 2 metrin pudotuskestävyyden ja IP 54-suojausluokan ja se soveltuu kaikkein raskaimpaankin työmaakäyttöön. Lisäksi sen 12 V:n litiumioniakut takaavat huippupitkän käyttöajan. Mitattujen arvojen dokumentointi ja jakaminen on helppoa asiaankuuluvan Bosch-sovelluksen avulla, joka tarjoaa yksinkertaisen tiedonsiirtotoiminnon. Tämän lämpökameran lyömättömiä ominaisuuksia ovat sen suuri tarkkuus ± 2,0 °C* ja laaja lämpötila-alue -20...+600 °C.

Tämä tuote sisältää

  • L-BOXX 
  • L-BOXX-sisämuotti, laite
  • L-BOXX-sisämuotti, tarvikkeet
  • Pikalatauslaite GAL 12V-40 Professional
  • 1 x akku GBA 12V 2.0Ah 1 600 Z00 02X
  • USB-C™-johto 1 600 A01 L6H

https://www.bosch-professional.com/fi/fi/products/gtc-600-c-0601083500

3165140975964

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 1 kpl