Mezorrison FFP3 -Maski
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale−16%Uusi

Mezorrison FFP3 -Maski

37,80 € (sis. alv) 45,00 € −16% 30,48 € (alv 0%)
(sis. alv)
30,48 € (alv 0%)

Tilauksen vähimmäistilausmäärä on 3.

check Toimitus tilausjärjestyksessä!

Täyttää maailmanlaajuiset standardit: Hiukkassuojaimet täyttävät eurooppalaisen standardin FFP3 EN 149: 2001 + A 1: 2009.

Valmistettu erittäin tehokkaasta, sulapuhalletusta kankaasta, suodatusnopeus ≥ 99%.

5 suojakerrosta: hengittävät suojaimet on valmistettu korkealaatuisista kuitukankaista. 2 ihoystävällistä kuitukangasta sisältävää ulkokerrosta tekevät niistä hengittävät ja mukavat. Kaksi kerrosta Meltblown-kankaasta valmistettuja sisäsuodattimia toimii suodattimena, puuvillafleecekerros imee hengityksen kosteutta. Viisikerroksinen FFP3-suojain tarjoaa enemmän suojaa kuin tavallinen kolmikerroksinen kertakäyttömaski

YKSILÖLLISET PAKKAUKSET: Jokainen FFP3-suojain on pakattu yksittäin, jotta vältetään käyttämättömien suojainten ja ilman välistä kosketusta.

Turvallisuus: sisäänrakennettu pehmeä, säädettävä nenäpidike saa suojaimen asettumaan kasvoihin tiukasti, mutta mukavasti ja turvallisesti. Joustavat korvapidikkeet ovat mukavia ja käytännöllisiä useimmille miehille ja naisille.

1 paketti sisältää:

20kpl (valkoinen)

‎MZC-1896

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)