Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin: EXIT Toys

Höyryjen päästelyyn takapihalla sopivat täydellisesti EXIT Toys -urheilutuotteet - jalkapallosta ja koripallosta aina jääkiekkoon ja lentopalloon. EXIT Toys tarjoaa ulkoilma-aktiviteetteja kaikenikäisille. Halusitpa sitten harjoitella tosimielellä tai vain pallotella ystäviesi kanssa, EXIT Toysin urheilutuotteilla et helposti kyllästy!

Trampoliinilla pomppiminen omassa puutarhassa? Kuka voisi vastustaa? EXIT Toysin trampoliineilla vaihtoehdot ovat rajattomat! Oikean trampoliinin valitseminen riippuu kuitenkin useista tekijöistä, kuten koosta, hinnasta, tyypistä, hyppimismukavuudesta ja laatuluokasta. Entä väri? Neutraaleista näyttäviin väreihin - kaikki on mahdollista EXIT-trampoliineilla.

Kukapa ei haluaisi uima-allasta omaan puutarhaansa? EXIT Toysin runkouima-altaiden ansiosta sinun ei enää tarvitse lähteä kotoasi hauskaa uimahetkeä varten. Jotta se olisi erityisen käytännöllistä sinulle, on kaikissa altaissa mukana vesikiertojärjestelmä ja korkeissa altaissa on mukana allastikkaat. Haluatko ostaa runkouima-altaan, jossa on kaikki mitä vain voisit toivoa? Tutustu runkouima-allasvalikoimaamme täällä ja tilaa nyt!

EXIT Toys on paikka kaikkein hauskimmille leikkivälineille! Etkö pysty valitsemaan leikkimökin, liukumäen, keinun tai hiekkalaatikon välillä? Aksent-leikkitornin avulla saat täydellisen leikkikentän, jossa on tarpeeksi vaihtoehtoja tuleviin vuosiin. Monipuolisesta Spinneristäkään et saa tarpeeksesi ihan heti, sillä se voi liikkua ylös, alas ja ympäri!

Mikä voi olla mukavampaa, kuin leikkiä ulkona sisarusten ja ystävien kanssa? EXIT Toysilla on erilaisia leikkivälineitä nuorille ja vanhoille, kuten vesiratoja, istutuspöytiä, hiekkalaatikoita ja leikkikeittiöitä. Oletko hämilläsi, minkä leikkivälineen valitsisit? Autamme mielellämme sinua löytämään leikkivälineet, jotka täyttävät kaikki toiveesi!

Rakastatko kadulla kruisailua tai kilpa-ajoja puutarhassa? Polkuautot ja kolmipyörät ovat jo vuosia olleet suosittuja ulkoleluja kaikenikäisille lapsille. EXIT Toysin polkuautot ja kolmipyörät ovat hyvin ohjattavissa, tukevia, turvallisia ja ennen kaikkea makeita. Seikkaile ystäviesi kanssa niin huomaat!

Uusi
Allaslämpöpumppu 10m3 / 16m3 - valkoinen
699,00 €
(sis. alv)
563,71 € (alv 0%)
Kysy saatavuus!
Kestävä lämpöpumppu
Lämmin vesi uima-altaassa
Digitaalinen ohjaus
Helppo asentaa
Pidentää uima-allaskautta
Uusi
EXIT-allaslämpöpumppu 10m3 / 15m3 / 22m3
629,00 €
(sis. alv)
507,26 € (alv 0%)
Tilattavissa
Energiatehokas lämpöpumppu
Lämmin vesi uima-altaassa
Digitaalinen ohjaus
Helppo asentaa
Pidentää uima-allaskautta