Type IIR kirurginen suu-nenäsuojus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Type IIR kirurginen suu-nenäsuojus

22,95 € (sis. alv) 18,51 € (alv 0%)
(sis. alv)
18,51 € (alv 0%)
check Tilattavissa
Kuvaus

Hele Type IIR ovat EU:ssa valmistettuja korkeimman laatuluokan suu-nenäsuojuksia. Nämä maskit ovat testattu suojaavuudeltaan EU:ssa ja toimitamme niitä mm. sairaanhoitopiireille.

Lisätiedot
  • Väri: valkoinen / vaalean sininen
  • Materiaali: Polypropyleeni, kolmikerroksinen rakenne, melt blown Yhdysvalloista
  • Kertakäyttöinen
  • Valmistus: Helemed sopimusvalmistaja, Viro
  • Pakkaus: 50 kpl


Testattu EU:ssa EN14683:2019 / EN 1822 mukaisesti:

Kaikki tulokset Type IIR suojaimien vaatimusten mukaiset.

6429830041832

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl