Puolinaamari, CM 3000 V FFP3 NR D, kuppimalli
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Puolinaamari, CM 3000 V FFP3 NR D, kuppimalli

Pakkauksessa on 5kpl
Kertak. hengityksensuojain, FFP3 CM 3000 ventt.
HENGITYKSENSUOJAIN CM3000 FFP3V

47,95 € (sis. alv) 38,67 € (alv 0%)
(sis. alv)
38,67 € (alv 0%)
block Jälkitoimitus
Kuvaus
Täydellistä suojaa, erittäin mukava käyttää erityisten pehmeiden suodatusmateriaalien ansiosta.

Uloshengitysventtiili tekee suojaimen käytöstä miellyttävää

Erittäin pieni hengitysvastus

Täydellinen, tiivis istuvuus

  •     Valmiiksi muotoiltu rakenne
  •     Nenätuki optimoi istuvuuden
  •     Ympäröivä nenätiiviste
  •     Säädettävä päänauha

Varmista paras suojautuminen käyttämällä yhdessä Würthin suojalasien kanssa
Lisätiedot

Käyttöalue

Suojaa vaarallisilta ja myrkyllisiltä hiukkasilta, pölyltä, kiinteiltä ja nestemäisiltä aerosoleilta, sumulta ja savulta sekä karsinogeenisilta ja radioaktiivisilta aineilta, entsyymeiltä ja pieneliöiltä (virukset, bakteerit, sienet) jopa 30 kertaa raja-arvoja tehokkaammin – esimerkiksi hiottaessa ja käsiteltäessä pyökkiä, tammea tai trooppista puuta, hitsattaessa, käsiteltäessä asbestia tai käsiteltäessä bakteereja, viruksia, hometta, itiöitä ja radioaktiivisia hiukkasia.

Tekniset tiedot

Suodatinluokka: FFP3 NR D
Malli: Venttiilillä
EN-standardi: 149:2001 + A1:2009

W0899110505
4053479612041

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)