Uusi

Painettu teippi

  • Edullinen tapa brändätä pakkaus
  • PP-teippi tavalliseen ja PVC-teippi vaativaan pakkaamiseen
  • HUOM! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä tarvitset myös painolaatan.
6,13 € (sis. alv) 4,94 € (alv 0%)
(sis. alv)
4,94 € (alv 0%)
Huom. Painetun teipin toimitusaika: n. 3-4 vk

Tilauksen vähimmäistilausmäärä on 36.

check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Painettu teippi on kustannustehokas tapa tuoda yrityksesi brändi esille pakkauksessa. Painamme monia erilaatuisia teippejä niin tavallisesta PP Low Noise pakkausteipistä vahvempaan PVC laatuun. Kauttamme myös elintarviketeollisuuteen sopivat pakkasenkestävät- ja paperiteipit painettuna.

Suoraan verkkokaupasta tilattavissa Painettu Teippi PP ja Painettu Teippi PVC

  • PP: Tavalliseen pakkaamiseen, akryyliliima, ekologinen vaihtoehto
  • PVC: Vaativaan pakkaamiseen, luonnonkumiliima, kestää sadetta ja pakkasta
  • Teemme asiakkaalle aina vedoksen teipin ulkoasusta hyväksyttäväksi ennen painoa.
  • Painolaatta: 60,00€ (Alv 0%) /painoväri (Kertakustannus, jatkossa voimme käyttää samaa laattaa
  • Negatiivipainatus tarkoittaa sitä, että teipin kalvo värjätään jollain tietyllä värillä ja jätetään esim. logo valkoiseksi tai muun väriseksi.

Alkaen 360rll tilauserissä pystymme toteuttamaan erittäin laadukkaat Sandwich-painatukset jossa väri painetaan teipin kalvon ja liiman väliin.

Turvallisuussyistä logon lähettäminen onnistuu tilauksen jälkeen asiakastililläsi. Kirjaudu asiakastilillesi, valitse "TILAUKSEN LIITTEET" ja sen jälkeen liitä uusi tiedosto tilaukseesi ja lähetä logo *.pdf, *.eps tai *.cdr -muodossa (vektorina).

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)