Kotisivut yrityksille
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Kotisivut yrityksille

4,33 € (sis. alv) 3,49 € (alv 0%)
(sis. alv)
3,49 € (alv 0%)

Tilauksen vähimmäistilausmäärä on 24.

check Tilattavissa

Mega-Air tarjoaa yrityksille kattavat kotisivut yrityksesi tarpeen mukaan. Asennamme valmiiksi haluamasi kotisivun pohjan (WordPress tai Prestashop) ja voit halutessasi itse huolehtia sivujen ulkoasusta ja sisällöstä oman makusi mukaan tai voit konsultoida meitä luomaan kotisivut tai vaikkapa käyttövalmiin verkkokaupan.

Mega-Airin tarjoamien kotisivupalvelujen serverit on kytketty tällä hetkellä 500 Mibit/s porttiin ja lähitulevaisuudessa ne siirretään 1 Gbit/s porttiin.

  • Backup toiminnalla ajastettuna voimme palauttaa sivut riippuen kotisivujen koosta ainakin noin viikon taaksepäin.
  • Jokaiseen verkkotunnukseen kytketään Let's Encrypt ilmainen SSL-sertifikaatti. Vaihtoehtoisesti voit valita myös Wildcart SSL-sertifikaatin.

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)