Helemask 2kpl kestokäyttöinen kasvomaski
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
AleUusi

Helemask 2kpl kestokäyttöinen kasvomaski

14,90 € (sis. alv) 12,02 € (alv 0%)
(sis. alv)
12,02 € (alv 0%)

Tilauksen vähimmäistilausmäärä on 100.

check Tilattavissa

Kahden maskin paketti kestokäyttöisiä kasvomaskeja. Tämän kankaisen kasvomaskin voit pestä satoja kertoja ja lisäksi kangasmaski kestää rumpukuivauksen.

Hele-kankainen kasvomaski sopii käytettäväksi tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi kaupoissa ja julkisissa liikennevälineissä. Suojainta ei tule kosketella käytön aikana ja se tulee pukea ja riisua puhtain käsin vain kuminauhoihin koskemalla. ‍

  • Väri: Valkoinen
  • Materiaalit: Polyesteripohjainen mikrokangas, jolla Öko-Tex® 100 sertifikaatti
  • Maskin kiinnitys tapahtuu kuminauhoilla
  • Pestävä kasvomaski kestää 90-asteisen konepesun satoja kertoja
  • Kasvosuojain tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen
  • Kestää rumpukuivauksen, silityksen höyryraudalla ja höyryprässillä

Kotimainen suunnittelu

Helamask kasvomaskit valmistetaan vuosien kokemuksella sairaanhoidon tekstiilien valmistuksesta. Maskit ovat Suomessa suunniteltu. Vastataksemme kasvaneeseen kysyntään, valmistamme tällä hetkellä maskeja Suomen lisäksi myös Virossa, samalla ammattitaidolla.

Sertifioitu materiaali

Suojien materiaalina käytämme Öko-Tex® Standard 100 sertifioitua mikrokangasta joka saattaa ehkäistä hengitysteitse kulkevien viruksien leviämistä.

Materiaali ehkäisee katu- ja siitepölyn kulkeutumista hengitysteihin.

Kestokäyttöiset suojat

Kasvosuojamme kestävät satoja konepesukertoja aina 90 asteeseen saakka säilyttäen täysin ominaisuutensa.

Konepestävät suojat ovat myös ympäristöystävällinen ja taloudellisesti järkevä vaihtoehto.

102358681
6429830041801

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)