Tacx NEO Bike Plus Exercise Bike Harjoitusvastus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale-500,00 €Uusi

Tacx NEO Bike Plus Exercise Bike Harjoitusvastus

Huomautus: tuote on painava. Se toimitetaan vakiotoimituksena. Allekirjoitus vaaditaan. Jos haluat käyttää ylellisempää toimitustapaa. Ei sisällä polkimia eikä tablettia.

Rajoitettu erä! 1 kpl / asiakas!

3 639,00 € (sis. alv) 4 139,00 € - 500,00 € 2 934,68 € (alv 0%)
(sis. alv)
2 934,68 € (alv 0%)
check Tilattavissa
100 % turvalliset maksut

Aitoa pyöräilyfiilistä älyharjoitusvastuksella, joka takaa todenmukaisen ajotuntuman tiellä, ja simuloi todellisten reittien kaltevuuksia Tacx® Training -älylaitesovelluksella1. Lisäksi saat käyttöösi helppokäyttöisen mukautuksen, jolla varmistat yhteensopivuuden ulkona käyttämäsi pyörän kanssa.

Tacx Training -sovelluksella1 voit ajaa suosikkireittejäsi kuin olisit oikeasti paikalla.

Erittäin hiljaisen käyntiäänen ansiosta voit harjoitella missä tahansa huoneessa.

Haasta itsesi harjoitusohjelmilla, joiden avulla saavutat tavoitteesi.

Seuraa ajoasi teho- ja suorituskykymittauksella.

Tunnet tien, jopa mukulakivetyksen ja soran.

Helpon säädettävyyden ansiosta se sopii harjoitteluun kaikille kodin urheilijoille.

AITO AJOTUNTUMA

Toiminto ja Tacx-harjoittelusovellus saavat harjoitusvastuksen tärisemään ja simuloimaan ajotuntumaa erilaisilla tienpinnoilla, kuten mukulakivetyksellä ja soralla1.

SUJUVAT VAIHDOT

Napauttamalla vaihtimia voit vaihtaa vaihdetta yhtä tarkasti ja samantuntuisesti kuin sähkövaihteilla. Löydät oikean vaihteen helposti ja nopeasti erityisesti ajaessasi kovaa, kun vaihteet ovat ohjelmoitavissa SHIMANO-, SRAM- tai Campagnolo-vaihteille.

DYNAAMINEN INERTIA

Voit simuloida ulkona ajamista sisätiloissa, kun dynaaminen inertia tuottaa nopeutta ja kaltevuutta vastaavan tunteen eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä. Se lisää ajotuntuman todenmukaisuutta.

USKOMATTOMAN MUKAANSATEMPAAVA

Vaihtaessasi ajaessasi vaihdetta tunnet jopa, miten ketju siirtyy vaihteelta toiselle. Kun harjoitusvastus on liitettynä ulkoiseen virtalähteeseen, laskusimulointi simuloi alamäkiajoa täsmällisesti.

POLJINKIERROKSEN ANALYSOINTI

NEO Bike Plus -älypyörä mittaa vasemman ja oikean jalkasi asentoa ja analysoi sen perusteella poljintekniikkaasi, jotta voit tehostaa poljentaasi.

TARKKA JA LUOTETTAVA

Saat tarkan kokonaiskuvan suorituskyvystäsi ja edistymisestäsi luotettavilla, yhdenmukaisilla mittauksilla, aivan kuin ajaessasi ulkona. Voit mitata esimerkiksi voimaa, nopeutta ja poljinnopeutta jopa 1 prosentin tarkkuudella.

VALMIINA LOPPUKIRIIN

NEO Bike Plus -mallin tasapainotettu muotoilu takaa erinomaisen vakauden myös kiivaimmissa sprinteissä 2 200 wattiin saakka.

NOUSE YLEMMÄS

Voit lisätä tehoa nousuihin ulkona tai sisäharjoitteluusi harjoittelemalla todentuntuisesti simuloituja nousuja, joiden kaltevuus on enintään 25 %.

TASAINEN JA HILJAINEN

Yhdessä NEO-älytekniikka ja NEO Bike Plus -pyörän sisäinen muotoilu takaavat erittäin hiljaisen käyntiäänen sisäpyöräilyssä.

SATULATOLPPA

Virtaviivainen satulatolppa takaa mukavuuden pitkässäkin ajossa. Sen korkeus on helppo säätää ulkona käyttämäsi pyörän mukaiseksi tai sopivaksi kodin muille pyöräilijöille.

KAMMEN PITUUS

Valitse ajotyyliisi sopivat polkimet ja asenna ne helposti. Kammen pituusvaihtoehtoja on viisi, joten löydät varmasti sopivan.

RUNGON PITUUDET

Satulan ja ohjaustangon asento on helppo säätää millimetrilleen sopivaksi ja mukavaksi.

LAITTEIDEN TUKI

NEO Bike Plus -älypyörän voi yhdistää useaan laitteeseen samanaikaisesti, joten voit käyttää Tacx Training -sovellusta kätevästi älypuhelimessa, tabletissa tai kannettavassa ja seurata suorituskykyäsi Garmin-pyörätietokoneella samaan aikaan.

YHDISTÄ SUOSIKKISOVELLUKSIISI

NEO Bike Plus käyttää yhteyksiin Bluetooth® Smart -tekniikkaa ja ANT+® FE-C -protokollaa, joten se tukee monia suosittuja harjoittelusovelluksia, kuten TrainerRoadia ja Zwiftiä.

ITSENÄISYYTTÄ

Älypyörää voi käyttää myös erillistilassa. Kun se ei käytä yhteyksiä, se simuloi tasaista tietä. Vastus on sitä suurempi, mitä nopeammin ajat.

PYSY FIKSUNA JA VARMISTA JÄÄHDYTYS

NEO Bike Plus -mallissa on 4,5″:n näyttö ja USB-laturit, joilla voi ladata laitteita. Teho- tai syketasosi ohjaa sisäisiä vuorovaikutteisia tuulettimia automaattisesti.

TACX-HARJOITTELUSOVELLUS

Käytössäsi on kirjasto, joka sisältää yli 250 laadukasta tosielämän videota1. Niiden avulla voit kokea ajoa tunnetuilla reiteillä esimerkiksi Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Voit jopa osallistua Ride with the Pros -haasteisiin Garminin sponsoroiman joukkueen videoiden myötä.

TACX-HARJOITUSOHJELMAT

Hyödynnä jäsenneltyjä harjoitusohjelmia, jotka on suunniteltu kuntotasosi mukaan tavoitteidesi saavuttamiseksi. Voit esimerkiksi kisata muita vastaan reaaliaikaisesti, ladata GPS-tietoja ja käyttää ajaessasi 3D-karttoja1.

ANALYSOI TIETOJASI

Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat suoraan Garmin Connect™ -älylaitesovelluksessa. Tarkastele karttoja ja tilastoja tai analysoi edistymistäsi missä tahansa.

https://www.garmin.com/fi-FI/p/pn/010-02534-61#overview

  • MITAT 1390 x 750 mm (54,7 x 29,5″)
  • PAINO 50 kg (110 paunaa)
  • KORKEUS 1 170 mm (46,1″)
010-02534-61
753759300906

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

Lisäosat / Varusteet / Palvelut / Samankaltaiset tuotteet

chat Kommentit (0)