Apple AirPods Max -kuulokkeet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ale-130,00 €Uusi

Apple AirPods Max -kuulokkeet

Rekisteröidy Mega-Airin asiakkaaksi ja ansaitse 7 % alennus Apple-tuotteista! Alennus huomioidaan kassalla maksettaessa.

499,00 € (sis. alv) 629,00 € - 130,00 € 402,42 € (alv 0%)
(sis. alv)
402,42 € (alv 0%)
block Toimitus tilausjärjestyksessä!


Apple AirPods Max ‑kuulokkeet mullistavat over-ear-kuuntelukokemuksen. Applen suunnittelema dynaaminen ajuri takaa vangitsevan huippuluokan äänielämyksen. Jokainen yksityiskohta kuuloketyynyistä kaariverkkoon on suunniteltu poikkeuksellista istuvuutta ajatellen. Alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus sulkee ulkoiset äänet pois, ja läpikuulumistila päästää ne halutessasi läpi. Tilaääni dynaamisella pään seurannalla tuottaa teatterimaisen, kauttaaltaan ympäröivän surround-elämyksen.

  • Applen suunnittelemat dynaamiset kuuloke-elementit takaavat huippuluokan äänen
  • Aktiivinen taustamelun vaimennus sulkee ulkoiset äänet pois, joten voit uppoutua musiikkiin täysillä
  • Läpikuulumistilassa kuulet ympäristösi ja voit reagoida siihen
  • Tilaääni dynaamisella pään seurannalla tuottaa teatterimaisen, kauttaaltaan ympäröivän surround-elämyksen
  • Laskennallisen äänen, räätälöidyn akustisen rakenteen, Applen H1-sirun ja edistyksellisen ohjelmiston ansiosta kuulokkeet pystyvät luomaan mullistavan kuuntelukokemuksen
  • Punottu kaariverkko ja muistivaahdosta valmistetut kuuloketyynyt varmistavat poikkeuksellisen istuvuuden
  • Mutkaton käyttöönotto, päässäolon tunnistus ja saumaton siirtyminen laitteesta toiseen tekevät käytöstä mahtavan vaivatonta
  • Voit jakaa helposti äänen kaksiin AirPods-kuulokkeisiin iPhonesta, iPadista, iPodtouchista tai AppleTV:stä
  • 20 tuntia kuunteluaikaa, elokuvien katselua ja puheaikaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja tilaäänen ollessa käytössä
  • SmartCase ‑kotelossa kuulokkeet siirtyvät erittäin alhaisen virran tilaan

https://www.apple.com/fi/airpods-max/

0194252244999

Maksutavat

Maksamiseen käytetään Checkout Finland Oy:n maksupalvelua.
Masterpass, MobilePay, OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Collector ja Collector B2B Payments

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat toimituksissa vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan.

Toimitusaika

Mega-Air käsittelee saapuneet tilaukset 1-2 työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, hygieniatuotteita, tilaustuotteita, jäsenyyttä, eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu. Tuotteiden palautus tapahtuu yksinkertaisesti ”Asiakastilin - Tilaushistorian” kautta jättämällä peruutuspyynnön.

Muista, että käsittelemme vain palautukset, jotka on sovittu etukäteen. Mikäli kyseessä on muu kuin myyjän virhe, palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle valmiin palautuslapun, jossa on valmiiksi maksettu kuljetusmaksu ja osoite johon tuote tulee palauttaa.

Ehtojen muuttaminen

Mega-Air varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Mega-Air ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan "Tilaus- ja toimitusehdot" -sivulla.

chat Kommentit (0)

Saattaisit myös tykätä: 2 kpl